Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżmy Ukraińcom

Polecane posty

Gość gość

To tacy dobrzy ludzie.

Gość gość
youtube.com/watch?v=vTn4YK_0VyM

Gość gość
Na tym forum działa ruski troll, jak na każdym forum i portalu. Zawsze, gdy na kafeterii ktoś wspomnie o Ukrainie, to od razu ten troll zakłada temat o Wołyniu. Proponuję trollu - żebyś przestał mącić, a jeżeli trollem nie jesteś, to wywal kalendarz z 1943, bo teraz mamy 2015. Gdybyś tyle nie chlał, to nie przegapiłbyś 72 lat.

Gość gość
Polski nie stać na pomoc Ukrainie. Polacy są biednym krajem a polski rząd faworyzuje Ukraińców stawia ponad Polakami

Gość gość
G****o prawda, ze stawia Ukraińców nad Polakami. Naczytałeś się ruskiej propagandy, jak to oni rzekomo są u nas faworyzowani i ją powielasz, a tymczasem faworyzowany jest u nas inny naród, który stanowi dla nas realne zagrożenie. I nie mam na myśli Rosji.

Gość gość
polaki najpierw niech sami sobie pomogą bo są nędznym krajem

Gość gość
Pamiętaj o Kresach, Polskich miastach na wschodzie, Pamiętaj o UPO-wskim mordzie na naszym narodzie, O lekcjach w szkole, które zakończyła kkaźnia, O bestialstwie, którego nie ogarnia wyobraźnia...

Gość gość
Tu działa jakiś mośkowy trol z PO. Uprawia hasbarę i płacą mu, żeby wychwalał Ukrainę i działania rządu, oraz aby szkalował wszystkich na około.

Gość gość
Prawda jest taka, że jesteśmy bogatszym krajem od Ukrainy. Oni uważają, że my żyjemy luksusowo i naprawdę są nam wdzięczni za pomoc. Ukraińcy nie mają już dzisiaj nic wspólnego z Wołyniem, ale prorosyjska propaganda wyciąga naszą bolesną wspólną historię w celu skłócenia nas z bliskim narodem, któremu pomagamy. 95% negatywnych informacji o Ukrainie są zmanipulowane przez putinowców i nieprawdziwe.

Gość gość
Chwała temu co wstawił filmik o Wołyniu. Wieczna pamięć pomordowanym Polakom, którym zabrania się dzisiaj czci i pamięci w imię anty-rosyjskiej polityki!

Gość gość
Wstawić tutaj także filmiki o rozbiorach, 17 września 1939, Katyniu, prześladowaniach komunistycznych i Smoleńsku? Myślę, że o zbrodniach Rosjan również nie możemy zapomnieć.

Gość gość
Trolem jest ten, kto w Polsce popiera zbirów wymachujących flagami Bandery. Nie podam ręki Niemcowi, który nazywa SS bohaterami tak samo pluje na Ukraińców, dla których UPA i SS Galizien to bohaterowie.

Gość gość
Za Wołyń nie są odpowiedzialni Ukraińcy, a na pewno nie w taki stopniu jak się o tym mówi. Sama tak myślałam latem 2013 w czasie 70 rocznicy rzezi wołyńskiej, a propaganda sprawiła, że zaczęłam Ukraińców nienawidzić. Przeszło mi to jednak i teraz darzę ich sympatią. Już sam fakt, że nasz rząd jest tak samo chętny w mówieniu o Wołyniu, jak o Katyniu - o czymś to świadczy.

Gość gość
Pomozcie lepiej swoim ubogim sąsiadom!!!! Macie wyprane łby. W Polsce jest bida z nędza, sami nie pomagacie nikomu nawet rodzinie żeby za bardzo w sile nie urosło a k***a pomagać Ukraińcom będziecie którzy nas nienawidza

Gość gość
dziś A kto ci powiedział, ze ten, kto popierał Majdan i ten, kto popiera Ukraińców walczących za ojczyznę, popiera działania UPA? Tak, popierałam Majdan, na którym nacjonalistów było ok. 7%, którzy z rzezią wołyńską nie mieli nic wspólnego. Współcześni banderowcy uważają, ze Bandera nie am nic wspólnego z rzezią wołyńską(pewne argumenty przeważają na ich stronę). Po prostu wierzą w wykreowany mit Bandery, który walczył przeciwko komunizmowi(co jest prawdą) i o wolną Ukrainą. O tym, ze ma powiązanie z rzezią wołyńską(chociaż ja uważam, ze miał je ktoś inny) nie wiedzą i nie wierzą w to, że ich bohater mógł się dopuścić ludobójstwa.

Gość gość
dziś Ukraińcy nas nienawidzą? Jedź na Ukrainę, porozmawiaj z Ukraińcami to przestaniesz powtarzać propagandę.