Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrajnosc

ciąża czy zbliżający się okres ???

Polecane posty

Gość skrajnosc

Witam serdecznie. Jestem tutaj nowa, ale chciałam się was poradzić. 18 grudnia miałam ostatnią miesiączkę. od 26 codziennie przytulałam się z moim Ł. nawet po 2,3 razy dziennie... uroki urlopu ;) 27 zaczęły mi się dni płodne. według kalendarza owulacje miałam 1 stycznia... nie zabezpieczaliśmy się, niby uważaliśmy ale ze stosunkami przerywanymi bywa różnie. jestem ostatnio bardzo słaba, bolą mnie piersi, głównie sutki, od 3 dni mam lekkie, brązowe plamienia. wczoraj byłam u ginekologa, zbadał mnie, zrobił Usg dopochwowe no i powiedział, że narazie nic nie widać, że za wcześnie i że mam poczekać co bedzie dalej... okres powinnam mieć za 6 dni... czuje silne bąbelkowanie w podbrzuszu po lewej stronie, ból jest leciutki i jakiś taki inny. endometrium linijne o średnicy 7 mm. co sądzicie? jest szansa, że bedę mamą?

Ja polecam testy clearblue co pokazuja do 4 dni przed miesiaczka .. Ale jak bylas u gin i kazal czekac to jak najbardziej zrelaksuj sie i nie przejmuj ! Jezeli masz plamienia to moze byc plamienie krwawienie implantacyjne !;)

Gość gość
szansa jest :)

Gość skrajnosc
próbuje spokojnie czekać, ale wiesz... taka niepewność jest straszna. .. chciałabym wiedzieć teraz, zaraz ...

Gość skrajnosc
może ktoraś z was dziewczyny miała podobnie jak ja ?

Gość gość
Za wczesnie na objawy. To nie sa objawy ciazy a perastatyki jelit. Wczesniej nie zwracalas na to uwagi a teraz poniewaz bardzo chcesz byc w ciazy wydaje Ci sie to podejrzane. Czy Ł wie ze chcesz go wrobic w dziecko? Zgadza sie na to? Czy on w ogole zdaje sobie sprawe?

Gość gość
A cycki Cie bola bo sobie wmawiasz ze Cie bola. ZA WCZESNIE !!!!!!!!

Gość skrajnosc
wrobić??? skoro oboje się nie zabezpieczamy to o jakim wrabianiu mowa. jak masz pisać takie rzeczy to lepiej wogóle się nie wypowiadaj. nie jestem nastolatką, tylko świadomą siebie kobietą. ginekolog nie kwestionował moich objawów

Wrobic o wow. Dziewczyny bez przesady ! Chyba wszystkie ktore zaczely cos podejrzewac sie zastanawialy czy to przypadkiem nie ciaza .. Wiadomo ze strach i poddenerwowanie jest ! Spokojnie

Gość skrajnosc
dzięki aniaboania, dobrze wiedzieć, że ktoś mnie rozumie

Gość gość
6dni przed okresem nie ma jeszcze objawow ciazowych. A ,,babelkowanie,, na pewno takim objawem nie jest :)) Poczekaj spokojnie do terminu miesiaczki i zrob test. Im bardziej sie nakrecasz tym mniejsza szansa,ze sie uda. Sprobuj o tym nie myslec.