reddres111 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Dziś zrobiłam test ciążowy, jedna kreska przy C czerwona a przy T bardzo słaba ale widoczna, do tego ostatnio jestem strasznie nerwowa, otlumaniona, senna zmęczona. Do tego okres trwał jeden dzien kiedy zawsze trwał ok 5 dni, mldosci średnio natomiast biegunka straszna od paru dni, czuje się jakbym była chora, dreszcze , temperatura i wieczorne mega zmęczenie ale ciężko zasnąć.. Czy może to być ciąża ?? Pomozcie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2015 Nawet slaba kreska na t swiadczy o ciazy. Powtorz test jutro rano a najlepiej zrob badanie beta hcg z krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2015 Jak już robiłaś test i nie jesteś pewna co do jego wyniku, to na co jeszcze czekasz. Po prostu idź do ginekologa i tyle. Jak nie masz dobrego, mogę polecić: http://www.lekarze-kolber.pl/. Po co siedzieć i się zastanawiać?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach