julcia2 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Mam 13 lat w tym roku i tak od początku 4 klasy czyli 3 lata temu zaczęły mi się upławy .Wydawało mi się że zaczynają się one 2/3 tygodnie przed okresem .No ale pierwszej miesiączki jeszcze nie miałam .Moje upławy są bardzo obfite duże i ciągnące się . Nie wiem czy jest to normalne . Na przełomie sierpnia i września byłam na wakacjach w Grecji .W nocy ( tylko przez jedną noc ) gdy wstalam się napić i wyjść do toalety miałam majtki w czymś pomarańczowym / czerwonym ale to chyba nie okres bo w ciągu dnia nie miałam tego . CZY TO NORMALNE ? CZY POWINNAM SIE UDAĆ Z TYM DO GINEKOLOGA ? PLZ POMOCY NIE WIEM Z KIM O TYM POROZMAWIAĆ BO WYCHOWUJE MNIE TATA ( MAMA NIE ZYJE ) ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2015 Nie martw się, pewnie niedługo dostaniesz okres. A że miałaś te upławy takie ,,kolorowe" to świadczy że były lekko podbarwione krwią. Pewnie w ciągu miesiąca pojawi się miesiączka i będzie po nerwach. Gdyby jednak nie to wybierz się na wizytę do ginekologa. Nie jest wcale tak strasznie. Tylko że musisz z mamą bo jesteś niepełnoletnie.Czemu o to wszystko nie zapytasz mamy? Ona najlepiej by ci wytłumaczyła i uspokoiła cię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 10, 2015 kretynko , dziewczyna napisala ze Matka nie zyje , czytac nie umiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 11, 2015 gość 9:27, debilko chamska , nie zwróciłam uwagi na dopisek że jej mama nie żyje, czy tak trudno domyślić się tego prymitywie bez kultury? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2018 Zobaczcie tutaj: http://ceesty.com/wZDXqX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2018 Choroby kobiece zdjęcia https://www.bolimnie.com/anatomia/srom-sromu-choroby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach