Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najlepsze obciąganie jak do końca

Polecane posty

Gość gość

jestem kobietą, co pewnie niektorych zaskoczy - ale uwielbiam, jak moje usta są na koncu penisa, przy brzuchu, gdy wypelnia cala moja buzie a facet dociska mi glowe bym przytrzymala ja na koncu jego penisa, by czul w tym miejscu moje usta... nie wiem czy to jakis fetysz moj czy tez takie sa kobiety, co to lubia?

Gość gość
do tego/tej leszcza powyzej, o analfabetyzme na pewno nie swiadcza jedynie polskie znaki. jak widac interpunkcja jest, reszta rowniez, o ile wiesz o czym pisze gimbusku?

Gość gośćk
w tym zdaniu była zawarta logika

taaaaa "gdy wypelnia cala moja buzie a facet dociska mi glowe bym przytrzymala ja na koncu jego penisa" xxx koniec penisa to glowka, a nie trzon tak samo jak koniec reki to dlon a nie bark, a koncem nogi jest stopa a nie dupa. po drugie" dociska glowe bym przytrzymala ja" tez jest blednie napisane, bo powinno byc przyciska mi glowe bym usta przytrzymala. pomysl to nie boli, a najlepiej wez sie za czytanie, co bys sie douczyl(a).

Gość gość
tja, raptem bez czasownika. tak to jest, jak pseudonauczycielki raptem z "mgr" bez doktoratu zabieraja sie za "nauczanie" by wyleczyc kompleksy. polecam MBA gimbusowa o ile wiesz co to za skrot? lol, pewnie w google wpiszesz i napiszesz ze wiesz, oraz ze masz racje i stawiasz mi pałe? buhahaa:) nara klaunie.

Gość gość
wstydu oszczedz -znasz ta lekture? co to znaczy usa w twojej wypowiedzi? Chodzi o U.S.A. czy usta? tak czy owak, malkoltencie, napisz jak bedziesz trzezwa, moze wyjdzie ci lepiej?

Gość gość1456
kotka poes nie potrzebnie sie produkujesz, on(a) i tak tego nie pojmie o czym piszesz

nie chodzi mi o czasowniki a o poprawne uzycie okreslen, poczatek penisa jest przy ciele a nie odwrotnie, glowka jest koncem.

Gość gość
lol i co w zwiazku z tym? szczere podziekowania, aplauz i wgl. dla ciebie za poprawne okreslenie, nieproduktywne i bez targetu [neologizmy znasz, czy tylko te z czasow lat 80/90?]. bywaj zdrow, jak sprawia ci to satysfakcje pisz, posmiejemy sie dalej:) eot.

Gość gość
kotka poes jak nie masz madrej odpowiedzi to sie nie udzielaj! co ty Miodkiem jestes??? spadaj babo na drzewo bo widze,ze facet nie przetrzepal ci porzadnie brochy i czepiasz sie szczegolow! rzeczywiscie ze ty tak poprawna polszczyzna piszesz....kilka twoich postow czytalismy i pozal sie Bog! Wiec luzik i do garow!

Gość gość
no a na jakich tematach moze wypowiadac sie kotka poes,albo o kuchni albo o pieprzeniu w teorii z wiedzą z wikipedii wziętej ,,tudziesz" czatów i forów.Monotematyczne dziewcze jakieś:D