Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o poradę

Polecane posty

Gość gość

Witam, ostatnio uprawiałam seks 12.12(ostatni dzień miesiączki), 31.12 oraz 01.01 z prezerwatywą. Wytrysk w obu przypadkach nastąpił poza pochwą, prezerwatywa nie została uszkodzona. Około 08.01 powinnam dostać miesiączki (są w miare regularne, lecz jednak sie nie pojawiła). Dwa dni przed planowaną miesiączką odczuwałam bóle piersi, delikatne skurcze podbrzusza, niekomfortowo się czuję(tak jak przed okresem) oraz pojawił się śluz (wpierw kremowy, a 09.01 stał się trochę wodnisty, ale nie jest obfity). Wykluczam możliwość ciąży, ponieważ w owulacje miałam ok. 23-25 grudnia, a od stosunku powstrzmywałam się od 13.12 aż do 31.12. Dodam, że mam ostatnio stresowy okres (kłótnie z chłopakiem, egzaminy, święta). Wiele razy spóźniał mi sie okres. Czy to może być spowodowane opóźnieniem miesiączki? Czy w ogóle jest jakaś mozliwość zajścia w ciąże w moim przypadku? Miałyście podobny problem? Pozdrawiam.

ja własnie teraz mam podobny problem do twojego. a próbowalas gorących kąpieli na rozluźnienie się?

Gość gość
Jeszcze nie próbowałam. Czytałam, że zażycie dwóch nosp i ciepła kąpiel przyśpieszy pojawienie się miesiączki, ale nie wiem ile w tym jest prawdy...

Gość gość
Jak się bzyka to ciąży nie można wykluczyć.

Gość birtz
chyba w tym wypadku możesz się nie martwić o ciąże ;)