Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę spać i płaczę

Polecane posty

Gość gość

Wszystko mnie przerosło, a ja już nie potrafię sobie poradzić z własnymi emocjami... Chciałabym umrzeć, bo tak bardzo czuję się niepotrzebna i samotna. :(

Gość gość
a dlaczego nie mozesz spac? co pchizda cie swedzi ? to nie ma jakiegos ku/tasa w poblizu zeby cie przerypal

Gość gość
Jesteś beznadziejny koleś. Nie wszyscy reprezentują tak niski poziom jak ty...

Gość gość
Każdy po coś żyje. Ty też masz określony cel, ale jeszcze widocznie o nim nie wiesz. Mam nadzieję, że szybko go znajdziesz i będziesz do niego dążyć;]

Gość gość
mam czasami to samo

Gość gość
Może i mam cele, ale samotność i brak zrozumienia powodują, że się poddaję. Po co mam żyć, skoro nie mam dla kogo?

Gość gość
A to co nie ma w poblizu jakiegos faceta do kturego bys sie przytulila i w tym czasie nozki mu rozlozyla to napewno Ty i twoja szparka by sie rozweselila, ja tak wczoraj zrobilam i poczulam sie super bo nawet z rozkoszy wrzeszczalam jak na jezdzca calego w siebie wbijalam

Gość gość
Człowiek przede wszystkim żyje dla siebie, a nie dla innych. Uzależniając swoje szczęście i sens życia od innych, skazujesz się z góry na porażkę.

Gość nieststy to ja
Wszyscy sa tu napaleni nawet ja tez ale twoj yemat jedt powazny i nie zazna tu spelnienia erotycznego. Jednak powiem ci tyle. Jesli czujesz sie samotna to zajmij sie tym aby pomagac innym. To da Ci duzo radosci. Innym roziwiazaniem byloby isc na impreze i faktycznie rozlozyc nogi jednak z tego co widzę nie nalezysz do takich dziewczyn. Dlatrgo tez trudjiej bedzie ci kogos poznać i zatrzymac. Jednak sprawiajac radoac innym sama poczujesz sie szczesliwsza.

Gość gość
2.31 twoj styl pisania i teks przypomina mi dokładnie tą sama osobę która pisała do mnie esemesy,żebyś zgnił w piekle szmaciarzu!,dno i wodorosty..reprezentujesz tak niski poziom ze niedobrze się robi!.s

Gość gość
Bo to ja dokladnie jestem

Gość gość
czyli Tomasz ,albo Marcin..?.,kto dał Ci mój numer?,nie pozwoliłam Kaśce dawać mojego numeru!.s

Gość gość
Kaska chciala mi dac cos wiecej nie tylko twoj numer ale nie mialam czasu i tylko z nia sie umowilem

Gość gość
3.00 miałam czy miałem?pisz normalnie !co mnie interesuje co ci chciała dać?w d***e cie mam! szmaciarzu!nie miałeś prawa pisać do mnie i to w dodatku takich rzeczy!s

Gość gość
Kotku nie obrazaj sie tak mocno to tylko zarty, ale moje serce czuje cos wiecej !!!!!

Gość gość
Tomasz czy Marcin?,nie wiem ?wiem na 1000% że któryś z was!..nie ważne który!,powiem Ci tyle -nie jestem żadnym Twoim kotkiem i nie miałeś prawa pisać mi takich rzeczy,to nie są żarty!Rozłożyłam nogi przed ?....tak ? ,a to ciekawe bo pewnie nie wiesz zboczony debilu że byłam i jestem nadal z Panem' w'-przez Pan/Pani! i on nawet za rękę mnie nie trzymał!,a co dopiero?..przecież przez takie pomówienia cierpią niewinni ludzie.Jak moje dziecko po takich twoich debilnych żartach ma normalnie robić to co lubi..nadal?.Nienawidzę Cię!!!s

Gość gość
ide spac bo musze byc wypoczety PaPa duupcia ma

Gość gość
....i nie interesuje mnie czy coś do mnie czujesz czy nie?,nie chcę Cię znać,a za to podglądanie na placu manewrowym i jeźdzenie służbowym autem pod moim domem ...jeszcze się policzymy!Nie życzę sobie tego!.s

Gość gość
nigdy nie będę twoja!s

Gość gość
..cd i powiem ci jeszcze jedno,to ze chodziłeś kiedyś ze mną do klasy ..nie upoważnia Cię do tego by wpieprzać się w moje życie i pisać teksty na kom ,na temat mojego biustu,męża czy innych tematów w sposób wulgarny.cieszę się że moi rodzice też już przejrzeli na oczy i nie chcą znać Twoich starych.!s

Gość gość
i nie mów do mnie kotku!..ty nie masz serca przez Ciebie mój syn cierpi.Ciągle się zastanawiam czy"w" wie o tym o co go posądzaliście ze mną?,jeśli napisałam ze lubię -to chyba jasne ze przez wzgląd na syna ..a ty mi zaraz wyjeźdzasz z takim tekstem że niby "nogi rozłozyłam"-takie coś nie można nazwać żartem!!.s

Gość gość
..i kotku to ja mogę mówić ale nie do Ciebie!,tylko do kogoś kogo np.bardzo kocham...a Ciebie nie kocham!,Tomaszu/Marcinie! i nigdy nie pokocham.!!!!s

Gość gość
ojojoj ,ale sie narobilo,wzajemnie oskarzanie sie o nieprzezwoite rzeczy

Gość gość
Nigdy sie nie mowi "NIE" bo moze przyjsc taki dzien ze sama bedziesz dawala i sama bedziez obiagala bo do tego kobiety sa stworzone

Gość gość
4.16 ja oskarżam o nieprzyzwoite rzeczy?,ja tylko napisałam że nie miał prawa...pisać mi takich rzeczy na komórkę ,skąd wiem że to któryś z nich (raczej Tomasz)bo przytoczył miejsce i treść rozmowy sprzed prawie 20 tu lat,o której wiedzieli tylko oni dwaj plus mój mąż i ja.Ja mam męża a ten wynurzył się z kapusty po 20 tu latach i myśli że wolno mu interesować się moim życiem?.To jakiś koszmar.s

Gość gość
4.22 jesteś zwykłym śmieciem i dnem !,gardzę takimi jak Ty!Zastanów się chwile kto cie urodził?kobieta ?nie to kto?a potem przeproś swoja mamę i zweryfikuj swoje chamskie poglądy na temat tego ,do czego stworzone są kobiety.!s

Gość gość
Ale jak wtedy sie duupcylas do potegi to c***asowalo az kwiczalas i wiecej chcialas a teraz swieta sie robisz

Gość gość
Widać - cztery godziny obok lustra Na ustach rozpusta Plus jej słodka buźka Plus ta skąpa bluzka Myślisz- ej będzie bomba Jest kompatybilna, stabilna jak kompakt Mobilna więc kontakt I jazda! To spontan akcja Wydawana forsa z konta taksa Do domu eskorta Ta noc ma smak Kiedy patrzę tak na ciebie Dla mnie masz stajla

Gość gość
5.02 jakim prawem do mnie tak się zwracasz?Mój mąż jest pierwszym i ostatnim!!!Żeby c***aluchy odpadły od tego co tu napisałeś! Ty mendo pijacka!s