Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mroczny Zniwiarz

Od dwoch lat jestem sam

Polecane posty

Witam.Doskonale wiem ze ludzie sa samotni dluzej odemnie ale chyba tylko nieliczni maja podobny problem.Jestem wdowcem.Nie mam dzieci (tak wyszlo).Z zona zycie erotyczne bylo wspaniale.Po jej smierci poznalem kilka kobiet ale wlasnie tu pojawil sie problem.Mam ponad naturalny temperament.Kiedys gdy bylem mlody myslalem ze mi to przejdzie ale jest zupelnie odwrotnie.W miare uplywu lat i doswiadczen moj temperament poprostu sie powieksza z dnia na dzien.Nie mam brakow w seksie wrecz przeciwnie.Lecz zalezy mi na dluzszym zwiazku i tu sie pojawia problem.Kazda z potencjalnych kandydatek na partnerke jest przezemnie uprzedzana o moim temperamencie (chce byc w porzadku w stosunku do kobiet zeby potem nie bylo rozczarowan) i jak narazie zadna pani na dluzsza mete nie moze tego zaakceptowac.Dodam tylko ze mieszkam i pracuje w niemczech od ladnych paru lat,nie pije alkoholu i jestem raczej normalny poza tym moim temperamentem.Na koniec moje pytanie: czy to ja jestem troche nie "halo" czy poprostu takie kobiety nie istnieja ktore potrafilyby zaakceptowac ta moja wade????

Gość akku
Cześć.Zaintrygowałeś tym temeramentem.Możesz rozwinąć?

Gość gość
Nie mów im o tym!!! Bo to nie wada.