Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

43 letni kawaler....

Polecane posty

Gość gość

spotykam sie z mezczyzna ktory ma 43 lata jest kawalerem.ale ...no wlasnie mowi ze wieze sie nie zakocha i proponuje mi przyjazn....wiadomo oco chodzi. dziwi mnie to,przecez mlodki saobue nie znajdzie...

Gość gość
Jak.w.tym wieku sam to jakiś inwalida umysłowy w tym temacie nie rób sobie kłopotu odpuść sobie go

Gość gość
no wlasnie tak sobie pomyslalam,facet pzrzystojny,madobra prace i kurcze sam.napewno umawial sie z jakimis dziewczynami w to nie watpie ,ale dziwi mnie ze nadal jest sam.znam go 2 lata .przez ten okres nie mielismy ontaktu ,i pewnego dnia sie odezwal. teraz podchodze do niego z dystansem.

Gość gość
daj sobie z nim spokoj to dziwne 43 lata stary kawaler pryk u mamuni... znajdz sobie w swoim wieku taki juz nie zmieni nigdy swoich nawykow i przyzwyczajen szuka tylko seksu

Gość gość
Nie ma nic gorszego jak związać sie ze starym kawalerem

Gość gość
uciekaj, to pewnie jakis ru\chacz co spotykal sie na seks, nie szanowal kobiet, pewnie ma jakiegos syfa i cie zarazi

Gość 45kawaler
Ja pindole 43-letni kawaler,no normalnie w cyrku pokazywać to jakaś patologia.Jakby tak wziąć pod uwage różnice kulturowe,żywieniowe,obyczajowe i wiele innych to 90 proc.ludzi na świecie to jakas anomalia.Popatrzcie na siebie a też coś znajdziecie.

Gość gość
No to kawalerze opisz czemu nie masz kobiety???

Gość gość
a ile lat ma autorka tematu która spotyka się z 43 letnim kawalerem? i jeżeli jest mocno po 30 to co z nią jest nie tak, że jest sama i nikt jej nie chciał?

Gość gość
gdybym była facetem tez bym była starym kawalerem :-) za dobrze znam baby ,zamęczyłyby mnie pod jednym dachem o matko, mój narzeczony to stary kawaler i całkowicie rozumiem jego wybredność,swoją zresztą też,wyjatkową osobę można spotkać pozno

Gość gość
43 letni kawaler o ile byl w zwiazku/zwiazkach, to raczej nie jest egoista patrzacym tylko na siebie . Ale jesli tylko bral a nie dawal , to raczej marny partner na zycie .Zycie rodzinne -zwiazek to rownowaga miedzy dawca a biorca . Z miloscia to tez roznie bywa .Moze sie rozczarowal, moze zle trafial z wyborami i dmucha na "zimne".Dlatego proponuje przyjazn . Czasem to lepsze , niz falszywa i" slomiana" milosc . Kazdy czlowiek jest inny i mysle, ze biorac pod uwage bycie z kims , trzeba czytac "znaki" i je wlasciwie zinterpretowac . Wtedy swiadomie wchodzi sie w zwiazek i swiadomie ponosi sie konsekwencje jego wyboru . Elena .

Gość gość
na pewno jest z nim cos nie tak jesli do tej pory nie zwiazał sie z tak szlachetna i cudowna istota jaka jest POlska kobieta

Gość gość
moze to nawet jakis zboczeniec