Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

firanki sznurkowe, makarony

Polecane posty

Gość gość
do pokoju bym sobie ich nie zawiesiła, długie strasznie plączą się na dole, w kuchni mam taką krótką makaronową firaneczkę i prezentuje się fajnie

mi się jakoś nie widzi. chyba, że pokój jest jakoś fajnie urządzony i takie firanki do niego pasują.

Gość gość
Mam makarony od 2 lat. Piorę w siatkowym worku, zawieszam mokre i rozczesuję palcami w kilka minut. Na końcach żeczywiście się trochę wywinęły, ale wg mnie mają większą wadę. Wszystko przez nie widać. Jak ktoś ma sąsiadów za oknem to nie polecam. Zero prywatności.

Gość gość
wy to badziewie serio wieszacie w oknach? a do tego pewnie meble wenge i brązowo beżowe ściany :o masakra PRL w nowoczesnym wydaniu

Gość gość
Te makarony to wieszają pewnie te, co dzieci w dresy do szkoły ubierają i mówią "we wannie" :D

Gość gość
ja to mam i nie plącze sie jakos bardzo. Na kafe sie dowiedziałam że to symbol kiczu. Nie mam mebli wenge ani beżowych scian.

Gość gość
Gosciu z 11.53, moze pochwal sie jaki ty masz wystroj , moze sie zainspiruje :-)

Gość gość
Te makarony to jakiś żart?! To się nadaje jedynie do śmietnika. Wyglądają kiczowato i tandetnie - jak jakaś ufarbowana lwia grzywa.

Gość gość
A ja wole te makarony, niz te cale cudacznie upiete eurofirany

Gość gość
ojej pierwszy raz widze takie cos to chyba typowo polski patent , strasznie to brzydkie albo tylko na tych zdjeciach tak koszmaenie wyglada jak wielka dopinka ze sztucznych wlosow

Gość gość
gość dziś nie popadaj w skrajnosci jak ktoś ma dobry gust to mu się ani te makarony ani upięte cuda nie podobają

Gość gość
a mnie się podobają. Też mysle o zakupie do swojego salonu :)

Gość gość
Do tych z wyrobionym gustem, moze zaproponujecie cos z klasa?

Gość gość
Ja mam te makarony, od tego samego sprzedawcy i są ok. Kupiłam żeby ciepło z kaloryfera miało jak się przedostać bo zwykłą firanę musiałam upinać i fatalnie to wyglądało i mi się niszczyła ale po sezonie grzewczym wracam do zwykłych firan. Może fajnie to wygląda w pokoju dziecka czy jakimś małym pokoiku ale u mnie w oknie z balkonem to jakoś tak łyso. No i z zewnątrz nie wygląda to super. Może gdyby je powiesić podwójnie to byłoby lepiej. Co do pytania - jak za tę cenę to spoko, to są takie plątane sznurki poliestrowe. Jeśli masz zamiar powiesić w jakimś małym oknie, w małym pokoju to ok ale do jadalnie, salonu odradzam. Ja kupiłam ze względu na ciepło w domu bo mam malutkie dziecko, za jakiś straszny kicz tego nie uważam ale jednak nie ma jak tradycyjne firanki.

Gość gość
Jakiś czas temu podali w tv ze dziecko powiesiło sie na tych firankach i sie udusiło także chyba nie warto ryzykować przy małych dzieciach.

Gość gość
mnie też sie podobają. mam takie w pokoju dziecinnym. jeeli tobie się podobają to kup i nie patrz na kafeteryjne znawczynie

Gość gość
dziś ty już sobie nie dodawaj, bo to dziecko się nie udusiło ostatecznie mama je uratowała widziałam materiał o tym ale trzeba sobie dopowiedzieć, ubarwić ech głupie baby na kafe :o faktem jest, że zbyt bezpieczne to nie jest, a że brzydkie to swoją drogą

Gość mroczkowa23
Makarony są różne. Sama jestem zdania,że bardzo dobrze sprawdzają się w pomieszczeniach. Szczególnie jak mamy zwierzaki. Mam tutaj na myśli koty bo jednak po makaronach nie będą się wspinały. Druga strona medalu to to ,że nie ma problemu z otwarciem drzwi balkonowych. Naprawdę fajnie sprawdzają się w pokoju dziennym. Polecam zajrzeć sobie tutaj: http://firanex.net/firany_makarony . Swego czasu jak zamawiałam firany do salonu ( chciałam makarony) to szukałam w miarę taniej oferty bo nie dysponowałam zbyt dużą gotówką. W sklepie jest duży wybór i było najtaniej tak więc byłam zadowolona.

Gość gość
mi się bardziej podobają takie tradycyjne eleganckie firany ale co kto woli. Moja mam zawsze zamawia tego rodzaju rzeczy w tym sklepie http://secretart.com.pl maja naprawde Duzy wybór materiałów a poza tym znają się widąc na aranżacji wnetrz bo swietnie doradzają co do dekoracji okien tak żeby pasowały do mebli, koloru scian itd.