Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bykowe dla kawalerów pomogłoby zwiększyć przyrost naturalny

Polecane posty

Gość gość

I byłoby motywacją do rzetelnej pracy, dla obiboków na garnuszku

Gość gość
a ja myślę, że kary śmierci dla kobiet za utracenie dziewictwa przed ślubem i zdrady też by zwiększyły przyrost naturalny - jak u ciapatych

Gość gość
Mówimy o realnej propozycji. Nie jesteśmy ciapaci. Poza tym kobieta czasem musi wypróbować kilku mężczyzn, zanim trafi na tego właściwego... A taki, dajmy na to 27-letni kawaler, który mieszka z mamą, nie płaci rachunków, wieczorami chodzi na pawi, zarabia 2 tys, mógłby dać co miesiąc te 600 zł na matki w potrzebie...

Gość gość
a może zamiast bykowego to trzebaby wprowadzić takie prawo, że jak taki facet chce być z jakąś kobietą i mieć z nią dzieci to ona nie mogłaby mu odmówić

Gość gość
takie bykowe to dobre jest ale dla tych samotnych matek co dawaly po dyskotekach, dlaczego niby taki kawaler ma placic alimenty na jej bachory zamiast jej gacha ktory dyma kolejne, za glupote sie placi i tyle

Gość gość
Dla nas bykowe a dla was jałówkowe

Gość gość
"takie bykowe to dobre jest ale dla tych samotnych matek co dawaly po dyskotekach, dlaczego niby taki kawaler ma placic alimenty na jej bachory zamiast jej gacha ktory dyma kolejne, za glupote sie placi i tyle" taki "gach" przynajmniej jest dobrym materiałem na ojca dla dziecka, więc ma coś do zaoferowania. A taki stary kawaler/prawiczek zazwyczaj jest sam, bo nikt go nie chciał. A uczciwość życia polega na tym, że każdy powinien dać coś z siebie i pomagać w potrzebie. Poza tym "gach" też by płacił, o ile jest kawalerem

Gość gość
a ciekawe z kim mam mieć te dzieci ? z jakimiś głupimi laskami, nie dzięki, dajcie mi normalną fajną kobietę to zrobię sobie z nią dziecko

Gość gość
a moze taki kawaler nikogo nie chciał?

Gość samotna mamusia
a dlaczego ci co nie maja dzieci maja miec lepiej ode mnie, jezdzic na wakacje itp a ja musze wychowywac dzieci, nawet nie moge sobie wyjsc na disco bo nie bardzo mam z kim dzieci zostawic

Gość gość
"a moze taki kawaler nikogo nie chciał?" To tym bardziej powinien płacić. Za głupotę, fanaberie się płaci

Gość gość
za głupote innych ludzi ma płacić? jakby kobiety były normalne i w miarę inteligentne to nie bylby sam i nie musiał odrzucać głupich kobiet

Gość gość
a dlaczego ci co nie maja dzieci maja miec lepiej ode mnie, jezdzic na wakacje X A dlaczego mają nie mieć lepiej i nie jeździć na wakacje? W kapitalizmie, jak se pościelesz tak się wyśpisz...

Gość gość
mógłby dać co miesiąc te 600 zł na matki w potrzebie x Jakby te matki myślały, to nie robiłyby sobie dzieci jeśli je na to nie stać, proste... d*******y i zaciążyć, to umiały, ale już utrzymać się jakoś nie potrafią :P

Gość gość
Trzeba całkowicie zlikwidować fundusz alimentacyjny i inne patologie w finansach publicznych!

Gość gość
przyrost naturalny moglby zwiekszyc calkowity zakaz aborcji i legalizacja g***tow

Gość gość
a po co nam przyrost naturalny...nie ma miejsc w przedszkolach dla dzieci...kobiety rodza na potęgę, ludzi coraz więcej..trudniej o pracę...