Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

marrgaryna do ciasta

Polecane posty

Gość gość

Mogę do ciasta użyć margaryny do smarowania pieczywa, takiej w kubku? w końcu to też tłuszcz. Muszę rozpuścić ją przed dodaniem do ciasta.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
margaryna to syf, bardzo szkodliwa użyj masło

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dokładnie. Masło, a nie margaryna, bo obojętne czy w kubku czy w kostce, jest tak samo szkodliwa.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
też jestem za stosowaniem do domowych ciast masła.Niech te domowe ciasta będą zdrowszą alternatywą kupnych , mimo,że generalnie są mało wskazane :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a swoją drogą do ciasta typu babka piaskowa rzeczywiście możesz dodać jakikolwiek tłuszcz-nawet olej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Nie wiem według mnie taka margaryna się nie nadaje ... ja do ciast używam tylko margaryny palmy z murzynkiem jak dla mnie jest najlepsza i najlepiej sie nadaje , moim zdaniem jest zdecydowanie lepsza niż margaryna Kasia, ale oczywiście każdy ma swoje upodobania Chcesz poznać http://www.wiktoriab.vum.pl/member.php?page=comments&newsid=15903 wchodź!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
tylko maslo albo olej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×