Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o uczciwą odpowiedź

Pytanie do Pań

Polecane posty

Gość Proszę o uczciwą odpowiedź

Jestem 28-letnim prawiczkiem. Czy jest jeszcze szansa że będę mógł się odnaleźć w normalnym związku ?Czy już za późno?

Gość Głowa_do_góry
Chociaż świat, ludzie źli Nie pozwolą nam być tak Ukradnę cię Jest tez coś, ja to wiem Ze nie boje życia się I dlatego mam to gdzieś

Gość gość
Oczywiscie, ze tak:) przeciez to nic takiego, że nie uprawiałes jeszcze seksu. Dla kobiety ktora Cie pokocha nie bedzie to mialo znaczenia.

Gość gość
Za wszystko co zrobiłaś, że mi nie wybaczyłaś, za wszystkie twoje płacze, ja też ci nie wybaczę. Dlatego bujaj się, bujaj się nie zobaczysz więcej mnie, bujaj się bujaj się tak bez końca, i ja też bujam się nie zobaczysz więcej mnie, bujam się, bujam się tak bez końca!

Gość gość
Hej czy Ty wiesz, że mam Cię na oku Hej czy Ty wiesz co czeka Cię Hej czy Ty wiesz kochanie za chwilę Spotka Cię cud to będę ja Hej czy Ty wiesz, że mam Cię na oku Hej czy Ty wiesz dziś złapię Cię Hej czy Ty wiesz kochanie za chwilę Spotka Cię cud to będę ja

Szansa zawsze jest, ale wiesz, musisz zacząć coś robić, bo samo się nie zrobi :)

Gość gość
Jak mawiają francuzi, sząsesą:-D

Gość gość
mój mąż był prawiczkiem do 31 roku życia

to zależy od tego jaki jesteś, czy ci zależy, czy chcesz, czy dajesz od siebie, czy nie poddajesz sie łatwo, czy wiesz kim jestś i czego chcesz