Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mazda fajne auto czy kupa rdzy i dramat?

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 133
renault jest w formule 1 ale to nie oznacza że jest lepsze od audi . Podkreślę że mówię o nowych samochodach. renault jest pod każdym względem lepsze od audi.. Chodzi mi o mechanike .. nie o wykonczenie czy obicie tapicerki audi moze miec lepsze obicie tapicerki , ale mechanicznie pod kazdym wzgledem ustepuje renault ..

Ekstremalny hot-hatch jakim jest Renault Megane w wersji R.S. 275 Trophy-R pobił rekord słynnego niemieckiego toru Nurburgring dla samochodów o przednim napędzie. Wynik 7 minut 54 sekund i 36 setnych ustawia francuski kompakt w grupie samochodów typowo sportowych.

audi potrafi jezdzic tylko prosto , a samochody formuly 1 potrafią brac zakręty .. PRzyklad? Renault z silnikiem 275 KM osiągnał lepszy czas niż nissan z silnikiem o mocy ponad 300 KM przypominam ze nissan nie jezdził w F1

czy bugatti jest gorsze od ferrari bo nie jezdzi w formule 1 ? https://www.youtube.com/watch?v=O1EjXrFoOE4 na prostej nie musi być gorsze , ale zakręty na pewno bierze gorzej .. Nie chodzi o to by wlozyc mocny silnik do auta tylko o to by ono jak najlepiej brało zakrety ..auto z mniejszym silnikiem moze lepiej brac zakrety i byc szybsze jesli to auto pochodzi z Formuły 1

bo Polacy chcą jak najwięcej za jak najniższą cene .. Audi tego nie oferuje .. Ale co ciekawe jest wiele naiwnych owiec które nabywa auta tej marki .. zeby dac 300 tys zł za audi a6 w salonie trzeba być niespełna rozumu za 300 tys zł to wole kupic mercedesa albo lexusa za 100 tys zł mam renault lagune 3 , taka prawda

Gość gość
Ja mam mazde i jestem BARDZO zadowolona ! Jakby mnie ktoś zapytał, to bym poleciła, bardzo się fajnie prowadzi, super do dużego miasta, moim zdaniem bardzo ładne autko. Tylko zawaliłam bo już 3 rok mam i mi rdza chwyciła na karoserii ;( Zarysowałam raz delikatnie w wakacje... no i teraz mam efekt. Żałuj***ardzo że Nanoprotechem nie podziałałam wcześniej, bo pewnie nie było by teraz takiego problemu.

Gość gość
zależy co komu się podoba

Gość gość
Najlepsze zabezpieczenie antykorozyjne to preparat www.rustcheckcorolon.pl który stosujemy w swoim aucie. Sprawdza się rewelacyjnie, wiec jeśli ktoś się obawia, że auto się rozleci z powodu rdzy może w niego zainwestować. Polecam ;)

Gość gość
Bardzo dobre, świetny układ kierowniczy, silniki bardzo dobrej jakości - jak to u japończyków. Ja kupowałem już drugą w salonie w Czestochowie - https://czestochowa.mazda-dealer.pl/ i jestem bardzo zadowolony z marki

Gość gość
Bardzo solidne auto, sporo części z delphiego do niego jest także nie ma tragedii w utrzymaniu. Rdza to fakt, chwyta, ale i z nią można sobie szybko poradzić ;)

Gość gość
Również polecam http://www.rustcheckcorolon.pl/. Aerozol na rdzę Rust Stop u mnie sprawdził się rewelacyjnie, do tej pory jeżdżę i nic złego się z moim autem nie dzieje. Warto się zainteresować. :)

Gość gosc

Ja mam auto tej marki i bardzo je sobie cenię. Jeżeli mieszkacie w okolicach Warszawy i rozglądacie się za częściami do mazdy to polecam wam zajrzeć na stronę mazda-warszawa-auto2000.pl Firma ta zajmuje się sprzedażą części i akcesoriów do mazd.