Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deejzi199

INSEMINACJA

Polecane posty

witam drogie panie zwracam sie do pań ktore maja podobny problem jak ja czyli z niepłodnośćia drogie panie lecze sie juz jakis czas chodzilam do pani doktor na swiety marcin prywatynie stracilam duzo pieniedzy na leki (nie wiedzac co mi jest)ale coz pani doktor dala mi skierowanie do poradni nie plodnosci na polnej tam poszlam 12grudnia 2014 roku do doktora marcina kormana do was kobietki pytanie co myslicie o tym lekarzu bo ja mam mieszane uczucia i 2 pytanie jesli ktos mial podobnie jak ja to po jakim czasie od 1 wizyty w poradni mial robiona inseminacje ja dzis wyszlam ze szpitala mialam robione badania hormonalne ogtt i dopiero bede sie umawiac na wizyte kontrolna z moimi wynikami kobietki prosze napiszcie mi jak to u was wygladalo tak bardzo pragniemy miec z mezem malenstwo

Gość gość
oj naprawde to sie juz odchodzi od iui zalezy jak dlug osie staracie i jaki u was jest problem tak naprawde trzeba miec szczescie zeby udalo sie za1 podejsciem

ponad 3 lata starań i w poznaniu inseminacje nadal sa robione lekarz sam mi o tym wspomnial dlatego dal mi nadzieje ... tylko ciekawi mnie jaki czas i wogole

Gość gość
to zostaje prubowac

Gość gość
bierzesz przez ok 6 dni clo potem podglad pecherzykow i zstrzyk z otrivele lub pregnylu i podaje nasienia tu przez peknieciem pecherzykow albo tuz po ale na twoim miejscu nie nastawialabym sie ze za 1 podejsciem sie uda bo to jest rzadkosc no chyba ze macie dobre nasienie

Gość gość
no to zostalo prubowac i nie zastanawia sie;)

Gość gość
akurat palenie nie ma zbytniego znaczenia bo ktos moze nie placi a moze miec slaba bdz na odwrot

Gość gość
ja czekam 7 lat zostalo mi ivf

Gość gośćnati
Mam pytanie.. Jutro mam inseminacje a moje gardło odmówiło posłuszeństwa .. :( czy moge pis sól Emską czy raczej to zabronione??