Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

margaryna do ciasta

Polecane posty

Gość gość

Mogę do ciasta użyć margaryny do smarowania pieczywa, takiej w kubku? w końcu to też tłuszcz. Muszę rozpuścić ją przed dodaniem do ciasta.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie bardzo. Do pieczenia ma trochę inny sklad

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
do ciasta domowego się dodaje masło prawdziwe, w ciastkarniach dla ludności słodkożernej na "Maryśce" się piecze by taniej wyszło

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
co to znaczy na maryśce? na takiej do smarowania? interesuje mnie czy te ciasto z takim tluszczem wyjdzie. Pomijam walory smakowe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×