Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zimny drań!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Po miesiącu znajomości usłyszałam od niego,że ja go idealizuje,że on nie jest taki Jak mi sie wydaje,że z niego jest taki zimny drań.Zasmiałam się,myślałam,że sie zgrywa ,teraz jak to do mnie dotarło to nie wiem co o tym myśleć,czy zakończyć te krótką znajomość.Dla ciekawych-seksu jeszcze nie było.Co robić,poradźcie.

Gość gość
niech spada, następny wieczny chłopiec

Specjalnie robi z siebie zimnego drania, to taki unik, żeby mógł np. zaproponować ci seks bez zobowiązań czy luxny związek, żebyś nie wymagała od niego, żebyś nie oczekiwała, bo w koncu on ci powiedział z ejest zimny drań a skoro zostaneisz z nim znaczy że akceptujesz to. Sprowadź go do pionu, tzn. powiedz że zimnego drania to mógł zgrywać przed innymi, a ty nie będziesz sie bawić w żadne gierki, wiec albo niech zachowuje sie normalnie albo nie wchodzisz w to.

Gość gość
Olej gnoja:P

Gość gość
Uczciwy a wy go obrażacie. Mam wrażenie ze wy w tylko to potraficie.

Gość gość
No tak uczciwy bo mówi jestem zimny drań, będę mamił cię miłymi słówkami , wyznawał uczucia, zrobię dla ciebie wszystko, ale prócz seksu to na nic nie licz. Gratuluje bo znalazłaś faceta idealnego i zobacz jaki uczciwy ;)

to nie uczciwośc, to unik, zrobiło się poważnie, to nagle głowa w piach, albo laska jest zakochana i zgodzi sie an wszystko albo poszuka innej, typowe "samcze" zachowanie

Gość gość
Typowe samcze zachowanie x Napisała samica która nie ma samca a uważa się za ekspertkę.

Gość gość
Kręcą cię twardziele , więc na co czekasz ?

Gość gość
Chce się wymigać od odpowiedzialności,i potem jak wywinie jakiś świński numer to ci powie ,że przeciesz wiedziałaś,czy się ze mną zgadzacie forumowicze?

Gość gość
Fiku miku 300%racji masz :D