Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada włożyć język do buzi koleżance w kiblu w pracy?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli od dłuższego czasu pokazuje mi, że na mnie leci i ma ochotę się po przytulać i widzi że ona mnie kręci równie bardzo a boimy się do tego przyznać, bo ona jest zajęta ale ewidentnie chce nam się parzyć ze sobą i to wisi w powietrzu? Jakiej reakcji mogę się po niej spodziewać.

Laska pewnie ma ma Ciebie taką chcice,że nie wytrzymuje z czekaniem na Twój ****** Ty na kafe pytasz co robić??!!Działaj.

Gość gość
Ale warunki temu nie sprzyjają by coś zrobić bo dookoła monitoring i by ktoś mógł podkablować o naszym ewentualnym romansie a to jest nam, zwłaszcza jej nie na rękę. Dlaczego myślisz że ma chcice?

Gość gość
Wypada :P

Wyczytałam między wierszami z Twojego opisu sytuacji.Włóż jej ten język poza pracą,jak wszędzie są kamery,wysil się trochę!!

Gość gość
Czemu od razu chcesz jej jęzor do buzi wkładać, :) Nie możesz zacząć od trzymania za rączkę?

Gość gość
Rób to i myśl tak cały czas bo ja ****** chce może nauczysz mnie? Bo ja *****chce złap ją za tyłek i się przekonasz cZy odda się i odwzajemni

Gość gość
15:15 A po co łapać za rączkę jak oboje (chyba) jesteśmy napaleni? Zresztą ona mnie już łapała, niby niewinnie, nieświadomie, ale ja się domyślam co chodzi jej po główce. kfiatek Nie wiem czy ona da się gdzieś wyciągnąć przez to że ma jakiegoś kolesia.

Gość gość
Da da wyciągaj ją; );*