Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ubieracie do pracy?

Polecane posty

Gość gość

Macie jakiś określony mundurek czy mozecie nosić co chcecie? No i czy lubicie to czy wolelibyscie jakis luźniejszy styl a może wrecz przeciwnie?ja np nie lubiłam mundurków kelnerki (koszula, kamizelka i krawat).

choć słyszałam plotkę że skarpety do sandałów są źle widziane w moim miejscu pracy

Gość gość
Ja ubieram bojówki i firmowy tshirt. Poza tym buty z metalem w środku. Mam bardzo męski zawód i jestem jedną z niewielu kobiet. Ciężkie buciory wyrobiły mi tak nogi że siłownia nie potrzebna :)

Gość Gosciowa
Zazwyczaj czarne spodnie i koszulowa bluzke (najczesciej biala) . Nie ma u nas wprawdzie typowego "dress codu" ale minimum trzeba mimo wszystko zachowac. Zdarzylo mi sie zalozyc do pracy jeansy, ale tylko podczas wakacji, kiedy wiedzialam ze nie ma zadnego z "big bossow" :P

Gość gość
Choinkę.

Gość glany i ponczochy
Miłość jest jak cień człowieka, uciekasz, to cię goni, a kiedy ją gonisz ucieka, jak dzień, jak dzień… Miłość jest jak cień człowieka, uciekasz, to cię goni, a kiedy ją gonisz ucieka, jak dzień, jak dzień… Nie miałam w życiu życia za wiele bez trosk, co nie znały umiaru Wierzyłam w miłość prawdziwą na którą przyjaciół wcześniej, nabrało się paru Z kart samotności, stawiam tarota, a tarot to nie byle jaki Mówi, że gorsze jest od tęsknoty, kiedy tęsknić Nie mamy już za kim Miłość jest jak cień człowieka, uciekasz, to cię goni, a kiedy ją gonisz ucieka jak dzień, jak dzień… Miłość jest jak cień człowieka, uciekasz, to cię goni, a kiedy ją gonisz ucieka jak dzień, jak dzień… Będę miała w życiu, życia za wiele bez trosk, co nie znają umiaru, bo już mi godzin ich nie wyliczą wskazówki rozpędzonym zegarów Przeżyte chwile, za naiwność tanią, gdy nam się zdaje, że kogoś znamy Widzisz niestety, najbardziej nas ranią, Ci których najmocniej kochamy… Miłość jest jak cień człowieka, uciekasz, to cię goni, a kiedy ją gonisz ucieka jak dzień, jak dzień… Miłość jest jak cień człowieka, uciekasz, to cię goni, a kiedy ją gonisz ucieka jak dzień, jak dzień…

Gość gośćala
Miłość Cierpliwa jest. ..łaskawa!

Gość pstry_kon
Gdzie schować perkusiście pałki, żeby ich nigdy nie znalazł? - Pod prysznicem

Gość gość92
Kiedyś Cię Znajdę; / Pod prysznic to miałam ochotę dziś wejść by ich poszukać; );*