Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia5005

odchudznie z adipexem

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Od dawna czytam forum i pod wpływem efektów w odchudzaniu jakie opisujecie zdecydowalam się spróbować z a..... ważę 65 kg przy wzroście163 cm. Próbowałam juz rożnych diet. Najlepiej poszło mi z kopenhaską 3 lata temu. Schudłam na niej 8 kg. Czulam się wtedy cudownie. Ważyłam 55kg. Mogłam wszystko i dlatego uznalam ze mogę wsxystko jeść ehhh. Teraz jestem tutaj k nie moge sie zebrac w sobie by zacząć i utrzymac dietę. A....zamówiłam. wlasnue przyszedł. Jestem po pierwszej tab. Mam nadzieję że wytrwam z nim na diecie i znowu będę zgrabna j powabna hihi. Pozdrawiam was wszystkie. Będę pisac o efektach. ... tak było wczoraj. Dziś druga tabletka. Nie mam skutków ubocznych, nic mnie nie boli wręcz przeciwnie - rozpiera mnie energia ... spać trochę w nocy nie mogłam, ale to chyba efekt podniecenia. nie waż e się na razie zrobię to po tygodniu. Brak ochoty na podjadanie :-)

Gość gość
cuda, cuda, sadło samo znika. A ile masz prowizji?

Gość gość
Ty sobie prowadź dziennik, a nie udawaj, że jesteś zainteresowana dialogiem, bo nie jesteś.

Cześć kasia. Nie zwracaj uwagi na takich jak nade mną. Powodzenia w odchudzaniu. Ja dzisiaj wzięłam jedną z dwóch ostatnich tabletek. Wcześniej brałam w święta. Już tak na mnie nie działają niestety jak na początku.

Gość gość
zdrowia życze

Gość gość
psychicznego

Gość PYSIA123
WITAM Ja również postanowiłam z Adim poradzić sobie z kilogramami dziś przyszedł jestem po pierwszej tabletce i jest moc,startuje od wagi 65kg mam nadzieję na 58kg ale zobaczymy pozdrawiam

Gość PYSIA123
Nie rozumiem osób które wypisują różne obraźliwe słowa pod twoim adresem Kasiu ,ludzie nie chcecie nie bierzcie ale nie obrażajcie ten lek jest w Polsce zabroniony bo nasz kraj wszystkiego niebawem zabroni jeszcze trochę i Panadol będzie zabroniony kasy nie dostali Panowie z rządu to lek wycofali. Każdy dorosły człowiek podejmuje własne decyzje czasem złe ale pozwólcie "państwo idealni" nam samym się przekonać pozdrawiam Kasiu napisz jak wyniki

Gość gość
Kaske w/y/j/e/b/a/l/i/ z innego wątku bo gwiazdozyła to utworzyła swój hehe

Gość blo0ondiii
Kupie tabletki adipex, z odbiorem osobistym w Gliwicach bądź w Zabrzu. bl0ndiii@wp.pl