Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość zrozpaczona

Wrzodziejące zapalenie jelita grubego

Polecane posty

Gość gość zrozpaczona

witam choruję na tą chorobę od kilkunastu lat, niestety nic nie pomaga, leków nie mogę zażywać bo wtedy bardzo boli mnie brzóch, czy ktos stosował jakąs diete która choćby trochę pomogła w tym schorzeniu????

Gość gość
Dieta bezresztkowa. Wywal zboża, orzechy, pestki. Zredukuj candidę. Leki zmienić, bo zdarzają się alergie na sulfalazany, a pewnie to masz. Masz tutaj linka zapoznaj się http://colitis.w.interia.pl/

Gość gość
g****o jesz gównem sie stajesz sórowe jedzenie ale chyba musisz zacząć od soków i głodówki

Gość gość
wlewy doo******cze/dojelitowe z jakichś glonów czy czegoś takiego, poszukaj sobie na necie, moja kuzynka do ruskich pojechała na taka kurację, przez 2 tyg dostawała w tyłek szprycę jak dla konia + dieta i wrócila jak nowonarodzona, w pl żadne leki nie pomagały

Gość gość zrozpaczona
dzięki serdeczne wyprubuje tą marchewke i zobaczymy, o tym nie słyszałam , dzięki :)

Gość gośćodmarchewki
Zrozpaczona zrób sobie jeszcze taki test. Pojedz sobie buraków, dobrze żeby były bez dodanego octu, czy opij się świeżego soku i sprawdź jaki jest mocz. Podejrzewam, że u ciebie będzie zabarwiony. Jeśli stan jelit się poprawi to mocz po buraku będzie coraz mniej kolorowy. Niektórzy mówią, że to bzdura, ale ja pamiętam, kiedy miałam kolor w moczu, a po oczyszczaniach różnego rodzaju, wyleczeniu kandydozy różu w moczu nie mam.

Gość gość
Operacja jelita likwiduje calkowicie te chorobe...Polecam klinike na ul. Przybyszewskiego w Poznaniu , ,maja duze doswiadczenie w tego typu zabiegach.

Gość gość zrozpaczona
niestety nie stac mnie na operacje, a taka pewno jest droga :(

Gość gość zrozpaczony
A co do buraków tak to mocz mój jest faktycznie zabarwiony

Gość gość zrozpaczona
niestety nie dam rady jesć tej merchewki rano ledwo dałam rade zjesć jedną a potem było mji już niedobrze :( może ktos mi cos doradzi???????????????