Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martinomoro

kopenhaska czy dukana

Polecane posty

Gość martinomoro

Która dieta wg Was jest lepsza, efektywniejsza: kopenhaska czy dukan?

Gość ariadna2
Lepiej poradź się dietetyka i może on pomoże Ci ułożyć właściwą dietę. Dziś masz okazję na darmową konsultację. Od 19 na profilu Philipiak Milano na facebook'u można zadawać pytania Pani dietetyk. Sprawdź sama, może uzyskasz jakieś cenne rady.

Gość gość
zadna zdrowa zrob sobie sb

Gość Małgorza_ta
Ja gotuje w parowarze philipiaka i żadnej diety nie uskuteczniam. Zero problemów z nadwagą, nie tylko u mnie ale i u męża i dzieciaków. Na dodatek przeziębienia również się nas nie imają.

Gość gość
nie mam kasy na philipiaka

Gość gość
Ja wskoczylam na norweska, mam nadwagę i Philipsa parowar ale i tak mam nadwagę to na pocieszenie ;)

Gość gość
Kopenhaska jest szybka i efektywna , ale równie szybko będzie efekt jojo. Jeśli jesteś wytrwała i nie masz problemów zdrowotnych to polecam Dukana, przeczytaj książkę najpierw żeby wiedzieć jak postępować i krzywdy sobie nie zrobić. Pytanie - ile masz do zrzucenia?

Gość gość
18:49 penie 2-3 kg he he.

Gość gość
18:52 - taaa, biorę to pod uwagę, że to może być jakaś malolata zapatrzona w fashion tv ;)

Gość kumoterka3
Ariadna2 a czy ta akcja z darmowymi poradami była jednorazowa? Czy będzie jeszcze można wziąć udział i zadać kilka pytań?

Gość Marta Kowalewska
Pozwolę sobie odpowiedzieć. Jak najbardziej tak - spotkania z dietetykiem odbywają się w każdą niedzielę o godz. 18.30, jeżeli więc ma Pani do niego pytania - zachęcam do wzięcia udziału. Zachęcam do zadawania pytań. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość ariadna2
Tak jak pisze Pani Marta, co niedziela można wziąć udział wchodzą na profil Philipiak Milano na fb :)

Gość kumoterka3
Dzięki dziewczyny za informację o tej akcji "Wieczór z dietetykiem". Dziś wzięłam udział i dostałąm rady od Pani dietetyk w kwestii swojego żywienia.