Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurza mnie ta katolicko ateistyczna wqojna

Polecane posty

Gość gość

Nie możecie żyć w zgodzie i nie wpier/dalać się jedni drugim z butami w życie? ;/ ileż można czytać: ateiści - debile, katolicy - idioci, wrzućcie na luz i zajmijcie się własnym życiem.

Gość gość
To wina katolików, probuja inteligentnym, racjonalnym ludziom narzucić swoj ograniczony punkt widzenia. Może jeszcze jak w Islamie katolicyzm będzie obowiązkowy a odejście od niego karane, co? Jak człowiek który studiuje filozofie, astrofizyke może wierzyć w bajki o wskrzeszeniu zmarłych albo o aniolkach gadających z nieba. Nawet jeśli wierzy w jakąś sile wyższa na pewno jej nie personifikuje. Jak straszny musialby być bóg który stworzył katola na swoje podobieństwo! Nie mam zamiaru wymawiać sobie ze rządzi mną Wielki Czarny Imperator i będzie mnie sądził i karał.

Gość gość
to jest wina polityków i mediów, celowo wpuszczają nas w te bzdety żeby odwrócić uwagę od bezrobocia, emigracji i braku perspektyw. Nie mówiąc o korupcji, nepotyzmie i feudalnym systemie w którym wąska kasta biurokratów zagląda ci wszędzie zebyś za bardzo nie podskakiwał:-O

Gość gość
A w ogóle nastąpiło odrodzenie religijne w najgorszej, zacofanej, ciemnej wersji. Po prostu wyznawca jest katolikiem i koniec. Chociaż sam nie wie co to znaczy. Ale nienawidzi wszystkich naokoło jak muzułmanin.