Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xZmartwionax

Mój tata chyba zdradza moją mamę!

Polecane posty

Gość xZmartwionax

Ostatnio na jego fb ( znam hasło ) zobaczyłam, że tata popisuje z jakąś kobietą. Pisał do niej między innymi, że " przysyła całuski z języczkiem " :S Wcześniej na poczcie ja i moja mama widziałyśmy jak ta baba pisała do niego, " Kiedy przyjedzie do ..... " i że tęskni. Nie wiem czy coś między nimi jest lub było, ale to nie fair wobec mojej mamy! Ona rok temu mu wybaczyła alkoholizm, tak to ujmę. Wszystko było dobrze, a teraz ta kobieta... Co mam zrobić? Nie zniosę myśli, że mój tata flirtuje z jakąś kobietą... Na fb ostatni raz pisała do niego 1 stycznia...

Gość gość sebs
Powiedz o tym mamie i obydwie śledzie na fb,nie mówcie ojcu nic ze znacie hasło, śledzie i zbierajcie dowody,najlepiej zrób zrzuty ekranu i zapisz na cd tylko, na razie obserwujcie.

Gość gość
Co za denne prowo i takaz odpowiedz. Jak mozna komus wybaczyc alkoholizm,bo nie rozumiem? I jakim prawem włamujesz się na cudzą pocztę?chciałabys dziecinko,żeby ktoś np.czytał Twoje pamietniki,jesli piszesz lub inną korespondencję? 10/10

Gość gość
juz byl taki temat.

Gość gość
gość dziś juz byl taki temat. xyxyx nie jeden i nie dwa, dziesiatki :D

Gość gość
bo tatusiowie zazwyczaj zdradzają mamusie, co w tym dziwnego

Gość gość
Kilka dni temu byl ten temat.

Gość gość
na tym forum cyklicznie powtarzają się te same tematy, jakby je jakiś automat włączał co określony czas

Gość gość
Czy mamusia daje wszystko tatusiowi czy boli ją głowa

Gość xZmartwionax
@gość 2015.01.11 Po 1. Nie powinna Cię obchodzić sprawa czemu wybaczyła. Po 2. Nikomu na konto się nie włamuje. Mój tata sam mi podał hasło + czasami loguję się i mi je dokładnie dyktuje. U mnie w rodzinie nie ma takich tajemnic jak hasła do jakiejś poczty czy fb -.- Więc włamaniem tego nazwać nie można! Mój tata mógł się liczyć z tym, ż jeśli poda mi hasło to go nie zapomnę, bo sklerozy nie mam...

Gość gość
Czy mamusia daje wszystko tatusiowi czy boli ją głowa x a co cię to obchodzi raszplo?

Gość gość
Co zrobic? siedziec cicho, wynajac detektywa, niech pozbiera dowody. A potem wniesc pozew o rozwod z jego winy. Na co czekasz? Ja bym udupila za takie cos

Gość gość
Niech mama czesciej daje tatowi duupy albo ty wesc sie za tate