Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania 36 78

odchudzanie kobiety lat 36 po kontuzji

Polecane posty

Gość ania 36 78

Witam proszę o poradę osób, które są empatyczne i znają się trochę na żywieniu i odchudzaniu. 6 tygodni temu złamałam nogę w stopie i jestem częściowo unieruchomiona. Konkretnie 4 tygodnie w gipsie a teraz orteza na kolejny miesiąc. Juz w gipsie przytyłam 4 kg więc obecnie przy wzroście 165cm wazę 66kg. Może to nie jest tragedia ale mi przeszkadza te 6kg i to chciałabym zrzucić. Tylko jak skoro mój jedyny ruch to kicanie po domu i ewentualnie brzuszki ? No i co z dietą ? Był ktoś z Was w podobnej sytuacji .

Gość gość
Wpisz sobie w wyszukiwarke - dieta przyspieszajaca metabolizm i ją stosuj

sporo jesz, skoro tyle przytyłaś. jedz więcej owoców. one mają dużo wody w sobie i na dłużej powstrzymują uczucie głodu.

Gość gość
sorry od kiedy to owoce odchudzaja? przeciez to sam cukier hehe

Gość ania 36 78
no to żeście mi poradzili ... w necie piszą różne brednie ja liczyłam raczej na kogoś kto ma lub miał podobne doświadczenie ale dziękuję, że w ogóle ktoś odpisał

Gość ania 36 78
dietę przyśpieszająca metabolizm - chetnie poznam i poczytam o niej , dziękuje

Gość Ala1692
Najtrudniej jest schudnąć po okresie bezruchu – wiem coś o tym. Byłam już w totalnym psychicznym dołku, ale znajoma farmaceutka poleciła mi tabletki Therm Line Fast, biorę je od niedawna, a już widzę poprawę na wadze. Mogę je z powodzeniem polecić każdemu, kto chce zrzucić nieco tłuszczyku po świętach, przekonajcie się sami http://www.olimp-labs.com/11,13,463/Produkty/THERM-LINE-FAST.html