Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

10, 15 lat temu jak ktos widzial Porsche na ulicy to wodzil za nim wzrokiem...

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj poprzez Panamere, Cayenne, Macana i ogonbe bogacenie (czesci) spoleczenstwa, przybylo na polskich ulicach samochodow tych marek (rowniez modelu 911) nie ma juz tego ze idzie grupa gimnazjalistow, widzi Porsche po drugiej stronie ulicy i przechodzi przez ulice poipatrzec na nie z bliska to znak czasow, mozna jedynie z sentymentem patrzec na lata 90'te wtedy nawet Mercedes i nowe BMW byly sporym luksusem

Gość gość
I co ból d**y masz,bo już nie możesz poderwać laski na swoje Audi?

Gość gość
ja nie mam auta, więc dalej się oglądam :d

Gość gość
to znowu ty gnojku z wczoraj? al ci tyłek ściska ze juz nie spanujesz, kup se wartburga to cie zauwazą wsiurze

Gość gość
nie mam bolu d**y aczkolwiek faktycznie jak z 13 lat temu bylem na gieldzie samochodowej, widzialem niebieskie audi a3, to myslalem, ze jak kupie to auto, to bede sie wyroznial pozytywnie na ulicy i wsrod kregu znajomych dzisiaj kilkuletnie audi a3 nie stanowily zadnego wabika zeby naprawde przyciagac wzrok na ulicy trzeba Bugati, Ferrari, lamborghini, rolls Roycea tego typu samochody raczej jeszcze dlugi nie spowszednieja w tym kraju

Gość gość
i co z tego buraku ze ma mercedesa jak kisiel w mozgu tylko idiota patrzy na innych przez auto

Gość gość z podagra
widzisz smarku ja nie rozrozniam marek samochodow z prostego powodu auto ma byc funkcjonalne a nie nazwane :classic_cool:

Gość gość
do wizerunku mezczyzny przystoi elementarna wiedza o motoryzacji i meski auto a po prostu jest to smutne, ze ktos sie wychowal w reczywistosci, gdzie Mercedes byl czyms wyjatkowym, przez lata zarabial pieniadze, a dzis Mercedes stracil wyjatkowosc (rowniez przez to ze produkuje tereraz bodajze kilkanascie roznych modeli!)