Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam zaledwie 19 lat i jestem w ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Studiuję w Holandii, ale jestem polką. Sypiałam tylko kilka razy z kolegą z niemiec i do tego starszym (pracuje, ma 25 lat). Nie wiem co mam robić:( Mam ochotę się rzucić z mostu.

Gość Ezoteryczka
ezoteryczka_isaura http://rytualymilosne.jimdo.com/ isaura666@buziaczek.pl Jeżeli pragniesz wyeliminować: - strach, niepewność - nerwice, stany depresyjne - problemy przekraczające możliwości organizmu - niewytłumaczalne przeszkody życiowe - aby czuć się bezpiecznie - łapać okazje -żeby życie układało się po twojej myśłi - by przyciągnąć odpowiednią pracę , wlaściwego partnera, pieniądze ,zdrowie - problemy przekraczające możliwości organizmu - uzdrowienić chorób fizycznych - pozbyć się niewytłumaczalne przeszkod życiowych - Uwolnić się od pecha, który ciągle Ci towarzyszy - Twoje Negatywne wspomnienia odejdą w zapomnienie - Jeżeli rzucił ktoś na Ciebie zły urok Uwolnisz się od niego! -uwolnienie od blokad: finansowych, seksualnych, kariery, miłości, komunikacji, - Chciałbyś poczuć się zdrowsza, lekka i energiczna - Napływ miłości, jaką odczujesz od świata, rodziny i partnera -stopniowo zaczniąć uwalniać się od uzależnień - Odzyskać radość życia, optymizm, wiarę w siebie i swoje możliwości To oczyszczenie energetyczne jest tym czego potrzebujesz... wszystkie sposoby zawiodły sprawdz mnie i moje możliwości i umiejętności Niewielkim kosztem szybko zaczniesz żyć szczęśliwym życiem Rytuały miłosne i inne na każdą okazję,uwalnianie od klątw MAGIA MIŁOSNA, RYTUAŁY MIŁOSNE/oczyszczanie aury/zabiegi antydepresyjne i antynerwicowe Rytuały miłosne na ozywienie miłości w aktualnym związku, wzbudzenie miłości, w celu znalezienia miłości,a także rytuały na osłabiania barier i przeszkód w związku, afirmacja zakorzeniająca się w podświadomości obiektu westchnień, rytuały całoroczne pt ''Węzeł miłości'' w celu odzyskania ukochanej osoby, przyciągnięcie drugiej połowy Przez wiele lat dzień po dniu poświęcałam i poświęcam mój czas dla osób zakochanych, które przez własne błędy, wpływ z zewnątrz lub nagromadzenie negatywnych energii utraciły ukochaną osobę. Drugim kierunkiem mojej praktyki są osoby samotne, które od lat bezskutecznie szukają swojej drugiej połowy. Każdego dnia otrzymuję listy z prośbą o pomoc. Każda sytuacja jest inna, gdyż każdy człowiek jest indywidualistą i to, co tworzy może być podobne, ale nigdy nie jest takie samo, jak działania lub twory innego człowieka. Każdy związek, każda miłość jest inna i niepowtarzalna. Wiem, że otrzymałam te nadprzyrodzone właściwości i nadzwyczajną energię by pomagać innym, ale jestem tylko człowiekiem, który nie może pomóc wszystkim.

Gość gość
trzeba bylo myslec zanim rozlozylas nogi. teraz badz odpowiedzialna i ponies konsekwencje swoich czynow. idac do wyra wiedzialas czym to grozi.

Gość gość
A potem mówią,ze Polki się za granicą puszczaja...

Gość gość
masz dzieciaka z niemcem :O

Gość gość
Racja! Doigrałaś się,teraz musisz wypić to piwo.

Gość gość
Myślicie, że nie jestem załamana:( Pochodzę z takiej dobrej, szanowanej rodziny. Nie wiem co ja sobie wtedy myślałam. Mówić o tym mojemu partnerowi czy nie?

Gość gość
Lekarz do budzącego się po operacji pacjenta: - Wszystko udało się znakomicie, bez najmniejszych kłopotów. Nie rozumiem tylko, czemu przed zabiegiem był pan taki niespokojny, wyrywał się pielęgniarkom, krzyczał i usiłował uciec z sali operacyjnej!? - Bo ja przyszedłem tam tylko naprawić kaloryfery!

Gość gość
Droga Autorko, Masz 19 lat. Jestes pelnoletnia. Ciaza w tym wieku to naprawde nie dramat (niezaleznie od tego, co teraz czujesz). Co bym zrobila? Przede wszystkim porozmawiala z ojcem dziecka (jak to okreslilas "kolegi z Niemiec"). Potem - porozmawiala z rodzina. I na spokojnie zaplanowala dalsze kroki. Mam kolezanke, ktora urodzila syna w ostatniej klasie liceum, zdajac mature. Potem skonczyla studia. Pracuje. Ma fajna rodzine. Inna kolezanka urodzila corke na studiach. Wziela "dziekanke". Skonczyla studia. Tez swiat "sie nie zawalil". ;) wiec... glowa do gory. :)

Gość gość
Ale mój kolega z Niemiec jest muzułmaninem :o

Gość gość
heheh nikt już cie nie będzie chciał :)

Gość gość
Nie jest muzułmaninem, jest rodowitym niemcem z niemieckim paszportem i niemieckimi korzeniami i aryjską urodą do cholery!!! Ale to nie zmienia faktu, że przezywam dramat:( Dosłownie nie wiem co robić.

Gość gość
a jak taki rasowy nazi z niego to jeździ leopardem :D?

Gość gość
sprzedaż dziecko ???

Gość gość
powinny być prawne konsekwencje dla takich czynów nie masz 10 lat najlepiej chłosta

Gość gość
Jest rasowym aryjczykiem o urodzie Adolfa Hitlera

Gość gość
Pradziadek mojego chłopaka zginął tragicznie w Auschwitz . Spadł po pijaku z wieży strażniczej .

Gość gość
Jakie sprzedaż dziecko, o czym wy mowicie:( Cały czas płaczę, chyba z tego stresu poronię. Nie wiem czy mówić o tym mojemu partnerowi, czy rodzicom a najbardziej to mam ochotę zerwać ze wszystkimi kontakt i nigdy juz nie wrocic do domu.

Masz 19 lat i odpowiadasz za siebie, będziesz miała malucha a to nic strasznego. Trzeba było pomyśleć to fakt ale teraz porozmawiaj z ojcem dziecka.

Gość gość
W Holandii aborcja do 5 miesięcy jak sie nie mylę.

Gość gość
Wszystko będzie dobrze, zobaczysz za kilka lat będziesz się z tego śmiać. Ja na przykład mam 34 lata i moja żona nie może zajść w ciążę, to jest dopiero problem. Zazdroszczę Ci, trzymaj się gorąco :-)

Gość gość
corka znajomej miala 17, strasznie panikowała, powiedziała w koncu rodzicom. Urodziła, nie przerwała nauki, wszystko jest dobrze, a swoje maleństwo bardzo kocha.. Nic Ci się nie zawałi, teraz jest szok. Ale on minie. Znam osobę, ktora yrodziła w wieku 18, też dalej się uczyła, teraz jest panią prokurator.. nie poddawaj się i będzie dobrze. A ojcu powiedz i to jak najszybciej.

Gość gość
konsekwencje grzechu musisz ponieś nic nie ma za darmo zabijesz też zgrzeszysz i dojdą kolejne konsekwencje

Gość gość
Dziękuję za słowa wsparcia:( Nie wiecie nawet ile mi to skomplikowało. Zawsze bardzo dobrze się uczyłam, teraz dostałam się na świetne studia, mam dużo zainteresowań, jestem ładna i towarzyska. Nigdy nie czulam się tak zagubiona jak teraz, szczególnie, że mój partner nie jest raczej miłością życia tylko bardziej zauroczeniem.

Gość gość
Jakiś zwyrodnialec sugeruje zabicie dziecka! Nie słuchaj go! Dziecko to największy skarb, powodzenia :)

Gość gość
Trza było czekać z seksem

Gość gość
Czyli mówiąc w skrócie nie jesteś tępą dzidą, a jednak uprawiałaś seks bez zabezpieczenia? Dlaczego? Dziwiło mnie zawsze, co kieruje ludźmi, którzy olewają antykoncepcję, skoro nie chcą się rozmnożyć.

Gość gość
Liczysz na alimenty w euro ? :D

Gość gość
Używaliśmy prezerwatyw, wiem, to nie wiele ale mimo wszystko to i tak była głupota. Nie wiem na co liczyłam wtedy. Naprawdę, poważnie rozważam opcję zerwania kontaktów z rodziną i znajomymi i wyjechania gdzieś daleko. Jeśli chodzi o aborcję to nie wiem co będzie większym egoizmem - czy zrobienie aborcji czy nie ale wtedy nie zapewnię dziecku szczęśliwej, kochającej się rodziny:((((

Gość gość
Taka stara a nie wiedziała w jakim celu się nogi rozkłada ? Nie wiesz że mamy 21 wiek i mnóstwo sposobów na doinformowanie się jakie są tego skutki ?