Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moge byc w ciąży ?

Polecane posty

Gość gość

ponad tydzień temu pierwszy raz współzyłam . Miałam wtedy dni nie płodne , zabezpieczyliśmy sie prezerwatywą , co ważne chłopak nie doszedł we mnie . Ale kilka dni spóźnia mi sie miesiączka . czy moge byc w ciąży ??

Nie stosuje się ''kalendarzyka'' bo zawodzi. Prezerwatywa też nie jest pewna bo może być uszkodzona i nie jest to 100% zabezpieczenie, to że się okres spóźnia to nic groźnego. Stres, przeziębienie itd. Wątpię że zaszłaś w ciążę ale jednak cudotwórcą to ja nie jestem i nie wiem co i jak. Po 6 dniach robi sie test ciążowy jak za kilka dni nie dostaniesz okresu to zrób test ( 2-3 innej firmy).

Gość gość
Hans wymyślił maszynę do zabijania żydów, która posiadała 3 biegi. Postanowił wypróbować, włożył do maszyny żyda daje jedynkę a Żyd pokazuje na niego palcem, puka się po głowie, łapie ręką za przyrodzenie i pokazuje do góry. Hans się złości i daje dwójkę, a Żyd to samo pokazuje. Hans zły daje trójkę, a Żyd to samo. Zły Hans pyta się: - Jak to jeszcze żyjesz? - Przecież ci pokazywałem Ty głupi huju okno jest otwarte.

Gość Kejtikejti
Myślę, że to bardziej stres, niż ciąża :) Ale test możesz zrobić, chociażby dla swojego spokoju.

Gość gość
Jak się bzyka to się zaciąża.Nie ma 100% antykoncepcji

Gość gość
Nie ma antykoncepcji, która daje 100% pewności, ale można połączyć dwie metody jeżeli chcesz czuć się bezpieczniej. Np. można używać prezerwatyw i dodatkowo liczyć sobie dni płodne :) W internecie masz kalkulatory, które to ułatwiają, ja osobiście korzystam z http://dniplodne.schorzenia.info/