Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vectorrr

pytanie do pań, czy Was również podnieca gdy facet.....

Polecane posty

Gość Vectorrr

kończy na Waszej buzi? zauważyłem, że moja kobieta coraz częściej proponuj mi taki finisz, w sumie lubię to robić (chyba takie zboczenie od tych milionów p****li obejrzanych w życiu) no ale co ta za przyjemność dla kobiety? jak spytałem ją czy to lubi i dlaczego w ogóle mi na to pozwala to ona do mnie : "po prostu uwielbiam jak spuszczasz mi się na twarz" usmiech.gif zboczona jakaś? czy nie jest odosobniona? nie odżywiam się zdrowo, moja sperma cuchnie mokrą ścierką tudzież mokrym psem... no jak to może być przyjemne?

Gość gość
też się dziwię, samo robienie loda nie jest zbyt przyjemne, a co dopiero kończenie na twarzy.

Wielką przyjemnością jest także świadomość, że sprawiamy przyjemności drugiej osobie - często o tym zapominamy :)

Gość gość
skończ sie łudzić prawiku

Gość gość
Jak swojemu to robię to zawsze połykam,lubię,tak jak jego mocny ucisk na karku jak posuwa mnie w usta.

Gość gość
Mój kończy w cipce lub w ustach.

Gość gość
Swojej często kończę w ustach, nigdy nie połyka, ale prawie zawsze mówi, żebym na nią skończył, a potem ją doprowadził, bo ją podnieca sperma na jej ciele. Niektóre kobiety lubią konkretny rodzaj przyjemności, bo z drugiej strony kiedyś poprosiła, żebym doszedł na jej twarz i się nie spodobało.

Gość gość
To zależy co jemy,pijemy i dbamy o higienę!Ja lubię spijać i smak nektaru męża i on mój spija podczas minetki.

Gość gość
Lubię smak jego spermy w ustach.

Gość gość
Mnie tak. Lubie jak moj mis konczy we mnie lub w buzi. Nawet bierze takie pigułki żeby było jej więcej. On też lubi moje soczki:)

Gość gość
Jakie pigulki?