Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 09090909

Podoba mi się moja bratowa!

Polecane posty

Gość 09090909

Hej,mam problem... Mam 16 lat i od 2 miesięcy moja bratowa podoba mi sie fizycznie.. Znaczy,fajny tyłek cycki niczego sobie. Onanizuję się przy jej zdjęciach... dzisiaj na przykład,miała na sobie strasznie obcisłe leginsy i usiadła mi na kolanach...po 2 min zapytała co ja tak dziwnie wciska w pupe..mój penis nie wytrzymał. Ona ma 25 lat,ale dzisiaj się stało... obmacałem jej piersi gdy spała i sie nie zorientowała... Pomocy!

ach te fantazje :) W czym mamy Ci pomóc konkretnie ? Chcesz się z nią pokochać ?

Gość 0909
Jak najbardziej

a jakim cudem obmacałeś jej piersi, jak spała i się nie zorientowała ? Może trzeba było pomacać też trochę niżej .....

Gość 0909
Nizej miala majtki,nie mozliwe bylo tam sie dostac.spala nago,nikogo w domu tylko ona i ja. Leciutko obmacałem,spore i soczyste.Dzisiaj tez,wyszla przed chwila spod prysznica i jej niby recznik spadl przedemna...

Gość 0909
Dzięki,udało mi się z nią popieścić jak brat wyszedł z domu. Opowiedziala mi,że on od dłuższego czasu nic z nią takiego nie robił. Dzięki za odpowiedź trzymaj się.