Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

młodość a uroda

Polecane posty

Gość gość

czy faceci wybiorą młodszą ale przeciętną z urody dziewczynę czy starszą np 30 lat ale "laskę" super figura, wszystko dopracowane, strój, makijaż itp

Gość zmok
Ja tę drugą! Miodzio są takie kobiety :)

Gość gość
ja bym wybrala mlodsza przecietna (ale nie brzydka).z taka da sie jeszcze cos zrobic, fryzura, makijaz ciuch a stara modelka za rok dwa bedzie ropucha.Tak na moj gust ladniejsza jest przecietna 20 latka niz superlaska 30.to tak jak porownac swiezy chleb z maslem i splesnialy wykwintny tort z najlepszej cukierni

Gość prawictwo pospolite 133
ja bym wybrał starszą .. Ale nie dlatego , że jest starsza , tylko dlatego , że jest ładniejsza .. Mówiąc wprost uważam Marte żmude trzebiatowską ( która ma 30 lat ) za wielokrotnie atrakcyjniejszą od Eweliny Lisowskiej

Gość gość
ja mam 27 lat i wybralbym ta starsza ale nie ze wzledu na urode tylko dojrzalosc emocjonalna. tzn jesli ona by mnie zechciala mlodszego

dla mnie ważne by kobieta była urodziwa i była dziewicą .. Brak urody i brak dziewictwa to potęzny problem

Gość gość
Jeśli ta starsza (30 lat dzisiaj dla kobiety, to żaden wiek), byłaby dobrze zrobiona zewnętrznie i dojrzała jako człowiek, to byłbym w siódmym niebie. Bo dojrzałość oznacza zdolność do zrozumienia i porozumienia. Ale ja mam 40 lat i dla mnie 30letnia kobieta, to młoda dooopa :D 20latka to gówniara. Cenie sobie bardzo, kobiety, które potrafią siebie wykreować i nie boją się swoją osobą zwracać uwagę, być atrakcyjnymi. Młodość, ta nastoletnia i dwudziestoparoletnia, świeża i kwitnąca, mija bardzo szybko.

Gość gość
tą drugą. wiem z doświadczenia. pisze młoda i gruba :(

no ja mam 30 lat .. 16 latki mnie raczej nie interesują , bo zbyt dziecinne .. Nie chodzi o różnice wieku tylko podejscia do życia Ale 21 lat jakby miała, to bym nie przekreślał Oczywiscie zależy od wielu czynników .. Bo gdybym miał koniecznie wybierać czy pójsc na randkę z Eweliną lisowską czy Martą Zmudą to poszedł bym ze Zmudą Jedyna jej wada to brak dziewictwa .. Ale z urody mi pasuje Lisowska natomiast jakoś mnie nie przekonuje , takie kobiety mi sie nie podobają . Poza tym mimo ze lisowska ma 23 lata to nie jest pewne czy jest dziewicą .

Zmuda na pewno nie jest dziewicą niestety , ale jej twarz mi odpowiada.

ale jakby 23 latka była ładniejsza od 28 latki to wolałbym tą 23 latkę .. Więc ja zwracam uwage raczej na urodę , a nie na wiek Uroda jest dla mnie najważniejsza na drugim miejscu wazne jest dziewictwo Czyli jakby były blizniaczki o niemal jednakowej twarzy to wybrałbym tą która jest dziewicą .

Gość gość
stary brzydki prawiczek po 30-stce a szuka młodej nieskazitelnej 20-latki która tylko dla niego trzyma dziewictwo. Dobre :D

Gość gość
stary prawiczek jest lepszy niż młoda zużyta szmata którą brało całe osiedle . Ma HIV , HPV kilę i całą tablicę mendelejewa ..

Gość gość
chodzilo mi o to zeby poszukal sobie kogos na swoim poziomie czyt. dziewczyny przed 30-stka której nikt nie chcial

Gość gość
ale on jest pięknym prawikiem i nie będzie szukał dziewczyny , której nikt nie chciał ..

Gość gość
jeżeli uroda miałaby być jedynym kryterium to żaden makijaż i strój nie zastąpi młodości.

Gość gość
jeżeli uroda miałaby być jedynym kryterium to żaden makijaż i strój nie zastąpi młodości x Jakieś nieporozumienie. Uroda i młodość wcale nie chodzą w parze. Ile jest kobiet w wieku 40 lat i biją na głowę urodą 18latki! Natomiast jeśli kryterium jest młodość, pewna świeżość młodości, to istotnie, nic tej młodości nie zastąpi. Uroda, szczególnie w wieku trochę późniejszym, jest często sumą wielu elementów, nie tylko ładnej buzi, młodego ciała i dziewczęcego wdzięku. Może, to już nie nazywa się urodą, tylko atrakcyjnością. Dla mnie sama uroda, młodość, to nie tak wiele. Makijaż, strój, buty, cała ta kobieca aura, stosowana świadomi, konsekwentnie daje MOIM ZDANIEM więcej, niż uroda sama w sobie, niż młodość. Dlatego, cenię sobie dobrze zrobione kobiety. Jeśli jeszcze w głowie, też mają dobrze poukładane, to git! x Prawi, jest oczywiście niedojrzały i śmieszny. Gadanie o tym, że ta ma taką wadę, tamta inną, że gdyby była dziewicą, to już byłoby idealnie, jest paplaniem nastoletniego pryszczatego chłoptasia, który w życiu żadnej dziewczyny za rękę nawet nie trzymał, no chyba, że w przedszkolu w czasie spaceru. Gadaj zdrów, bo i tak ani taka Żmuda, ani Lisowska, ani babki, które teraz siedzą na kafeterii, nie chciałyby ciebie, nawet za dopłatą. I nie ze względu na twój wygląd, którego nie znam, ale na to co masz w głowie. To można zmienić, ale musisz się zacząć starać, mniej oglądać jotpegi, bardziej poznawać żywe kobiety.

Gość gość
to myśl przyszłościowo...kto weźmie 30 która żeby wyrównać/przebić młodszą musi być mistrzynią makijażu kiedy może wziąć po prostu młodszą? Mówimy o najpłytszym kryterium wyboru.

wolę 40 latkę u urodzie żmudy trzebiatowskiej niż 20 latkę o urodzie lisowskiej sam mam 30 lat .. żmuda za 10 lat będzie ładniejsza niż lisowska jest obecnie .

Gość gość
odwróćmy ale która CIEBIE WOLI? :p

to odpowiedz na śmieszny moim zarzut , ze wole mlodsze .. Wolałbym 40 letnia żmude od 20 letniej lisowskiej Ja tylko wskazałem , ze nie przekreslam młodszych , a nie ze wole mlodsze jesli mloda jest ladna- to ma szanse , jesli jest pasztetem- to nie ma szans ..

Gość gość
a ty jesteś pasztetem? masz szanse? :p