Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamusie pytanie mam

Polecane posty

Gość gość

jutro zaczynam 36tc a zauwazylam dzis, ze opadl mi brzuch. Doswiadczone mamy czy to nie za wczesnie? brzuch mi sie stawia (twardnieje) czasem boli troszke jak na okres i czuje jak syn napiera glowka na szyjke. Czopu nie zauwazylam zeby odchodzil. Z tego co czytam sa to objawy zblizajacego sie porodu. Wizyte mam w czwartek wiec wtedy dopytam co i jak a narazie chcialabym poznac wasze zdanie. To moja pierwsza ciaza wiec nie mam pojecia

Gość gość
Twoje cialo po malu przygotowuje sie do porodu :) ale spokojnie jeszcze nie rodzisz..

Gość gość
z tym, ze nie rodze to sie domyslilam :) dziekuje za odpowiedz ;) ostatnio lezalam w szpitalu i powstrzymali akcje porodowa takze o to sie nie martwie

Gość gość
w takim przypadku to spakuje torby i czekaj sobie :)

kochana ja w dzień porodu miałam brzuch pod cyckami, tak wysoko :Dto że brzuch ci opadł nie oznacza że urodzisz lada moment :) może to jeszcze potrwać :) ale uwierz, jak nadejdzie ten moment to będziesz wiedziała

Gość gość
Nie sugeruj sie tym. Mi opadl w 36tc. W 37tc. KTG wykazalo skurcze. Napalilam sie na szybszy porod jak glupia. Jestem w polowie 41 tc*****ewnie za pare dni mi wywolaja bo maly sie ociaga :P