Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy polscy faceci jeżdzą do Tajlandii bzykać młódki ?

Polecane posty

Gość gość

podobno to modne na zachodzie, Tajki chętnie kopulują

Gość gość
Polaków nie stać na to.

Gość gość
pewnie chetnie by pojechali ale brak kasy

Gość gość
tak to prawda ALE nie faceci tylko panie nie do Tajlandii a do Egiptu(lub Tunezji) i nie ****ać ale popuszczać szpary :P :P :P

Gość gość
faceci tez jezdzą do Egiptu, homoseksualizm jest powszechny wsrod polakow ale to temat tabu

Gość gość
Polacy nie za bardzo, bo bilet lotniczy trochę kosztuje. Ja właśnie odkładam kasę na wakacje w Pattaya. Już nie mogę się doczekać pięknych i ciasnych Azjatek, które biorą 30-50$ za całą noc rypania. :D

Gość gość
O, a tak apropo! znam faceta, który był w związku z Tajką.. ale już zerwali. Jednak jak z nim gadałam ostatnio, to mówi że zakochał się w tym kraju i czuje się tam swobodnie, i że w wakacje na parę tygodni tam pojedzie.. myślicie że w wiadomym celu?

Gość gość
Tajki nie są zbyt ładne. Ładne są ladyboys, bo zrobione. Zwykła Tajka jest niezbyt ładna. Myślę o regionie Bangkoku, Phuketu i wyżej (Khao Lak)

Gość gość
Pattaya jest akurat bardzo tania, ale to też najgorszy region, Ponoć straszny syf.

Gość gość
Tak, pattaya to straszny syf, ohydna brudna "plaża", jedyne co tam jest to ten seks... A tajki juz pewnie mocno zasyfione hivem i innymi wenerami.

Gość gość
Ja jade w lipcu do pattaya , zawsze mnie kręciły azjatki , planuje tak 50/50 , czasem poderwać jakąs azjatke , a czasem wziąśc jakaś freelancerke za kasę , ogółem, Tajlandia to raj dla facetów... Tak jak Egipt i Tunezja to raj dla kobiet chcących się zabawić... Nie słuchajcie tego ględzenia ludzi o tym , że tak nie wolno itp.

Gość gość
Kobiety sypiaja bez slubu wiec mezczyzni tez maja prawo to robic. A na zachodzie mezczyzni nie maja zadnych zachamowan przed seksem z prostytutka i polki za nimi szaleja. Polacy sa zbyt zasciankowi i czekaja na slub a prostytutki to widzieli tylko w internecie.