Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasi ex ..jak im sie poukladalo

Polecane posty

Gość gość

Witam pytanie jak w temacie, a mianowicie jak sie poukladalo w zyciu Waszych bylych- mezow, narzeczonych itd. Zaczne od swojej historii: Zdradzil mnie po kilku latach malzenstwa..postawil na szali nasza rodzine (mamy dziecko) z jakas gowniara z biura z ktora sie puscil. Przezylam to bardzo- rozwiodlam sie z nim. Ja jestes teraz w szczesliwym zwiazku :) A on... Coz tak zawsze cwaniakowal a od 4 lat mial tylko przelotne znajomosci. Na dzien dzisiejszy samotny zgorzknialy facet. Mam nadzieje, ze zrozumial swoje bledy. Zycze Jemu szczescia- mimo wszystko.

Gość gość
Moj ma zone i dziecko, a nadal wypisuje do mnie.. Zalosny d**ek!!

Gość nazwalem syna NRon
hooy ich tam wie :classic_cool:

Gość gość
Nie mam pojęcia i zupełnie mnie to nie interesuje.

Gość gość
zdechł marnie

Gość gość
Nic się nie zmienił, a jego nowa dziewczyna ma z nim przesrane. Ale jest nieatrakcyjna i zdesperowana, więc tkwi w tym związku. Ja sobie ułożyłam życie z kimś innym.

Gość była eks dziewczyna
mój eks ożenił się i ma dziecko, ja do dzisiaj jestem sama...i nie potrafię sobie ułożyć życia z kimś innym, wiem, że to głupie ale nie potrafię i już...

Gość gość
Moja ex żona mnie zdradziła z innym, jest z nim już 3 lata, a ja dopiero czuję, że jestem w stanie zacząć układać sobie, życie z kimś innym.

Gość gość
Moja była wdała się w romans z żonatym. Owocny. Ma z nim synka. Facet zostawił żonę. A wkrótce potem - ją. I ruszył w świat. Szukać następnej. Z tego co wiem, ona nadal jest samotną matką.

Gość gość
Jeden jest szczesliwy w malzenstwie, ale z nim to byl krotki zwiazek. 1 powazny dalej jest sam, ma powiedzmy wszystko, ale prywatnie nie potrafi sobie zycia ulozyc. A 2 z ktorym bgylam 5 lat, zareczona... jakos sie ogarnal, len cholerny wzial sie w koncu do roboty, ale jego nowa lala jest GRUUUBA fest i szurnieta, ma obsesje na moim punkcie mimo, ze wcale z ni nie gadam ani nic, ciagle robi mu jazdy na face, tak publicznie, o mnie, ze np klikne lubie to hehehe wspolczuje mu, ale co sie spodziewac jakmon sportowiec a ona taka locha hehe

Gość gość
Byłam z nim 3 miesiące, rzuciłam dla byłego który zostawił mnie z dzieckiem po 4 miesiącach, myślałam że on był tym jedynym. Tamten pierwszy właził mi w dupę, starał się kurwa jak mógł,ale był taką ciotą, przestałam do niego cos czuć, biegał z różami i zaczał mnei wkuriwac. zbluzgałąm go , wyzywałam, chciałam zniszczyć życie. Teraz on jest na liście najbogatszych a ja wiem że spierdoliłam sobie życie bo mimo forsy nie odbiło mu, ma rodzinę i dzieci a ja jestem sama po kilku nieudanych związkach z przygłupami.

Gość gość
Nie interesuje mnie to

Gość gość
Rozpil sie! I jest sam na dzien dzisiejszy! Ma za swoje!

Gość gość
Mój pierwszy facet... Cóż, z lekka się stoczył po pewnym fakcie, zostawił mnie dla młodszej, dużo młodszej (miał 27 lat, ja 18 a jego nowa panna ... 16). Jak to ze sporą częścią nastolatek bywa, sianko w głowie i olała go po miesiącu czy dwóch.. Od jego siostry wiem, że skończył szukając kobiet na jedną noc na portalach sex-społecznościowych i kur..iarskich i do tej pory w sumie z nikim się nie związał... No ale po tym jak go ta dziecinka zostawiła to cierpiał ponoć i to bardzo. Szkoda mi go trochę, wtedy myślałam, że dobrze mu tak, ale każdy w sumie zasługuje na szczęscie. A drugi, nie obchodzi mnie nic a nic, było minęło ale z tym człowiekiem nie chcę mieć nic więcej wspólnego. Gdzieś tam zasłyszałam że kogoś ma, ale mam to w .. pupie. A ja obecnie w szczęśliwym małżeństwie z dzidzią w drodze :)

Gość gość
Stoczyl sie.

Gość gość
Tak tak na pewno zyczysz mu szczescia gorzej jakby mu sie ukladala z ta malolata ciekawe cxego bys mu zyczyla wtedy ;)

Gość gość
nie wiem jak mu sie układa, nawet nie wiem czy ma kogoś....dla mnie to temat zamkniety. Fajnie by było jakby mu się udało może wtedy by miał motywację się zmienic?:)

Gość gość
Moj ex chyba troche jest zdesperowany. Byle kto na niego spojrzy to on juz lata za nia. Teraz jedna kobita sie do niego raz usmiechnela to pisze do niej komentuje ah oh . A kobieta jest mega niezadbana ma bardzo duze zmarszczki przypomina babcie po przejsciach.Ale jemu sie podoba. On kiedys taki nie byl a dopiero po rozstaniu zaczal tak robic minely 4 mce.

obie tez nie przeszło skoro go ciągle obserwujesz:classic_cool:

Gość gość
Chyba jest zadowolony. Ma kobietę (nie znam jej), ale mówił mi, ze jest prawdziwą panią domu - lubi sprzątać, piecze kaczki itp. Czyli ma lepiej niż ze mną :-)

Gość gość
nie wiem, mam nowego i nim się interesuję :P

Gość gość
Moj ex zostawil mnie, ma rodzine z inna, nie wiem jak im jest, wiem ze sa ze soba. Ja ulozylam sobie zycie z kims innym.

Gość gość
Mój ex ożenił sie z bogata dziewczyna z wielkim garbatym nosem. Mieszkają w grasse , ja wyszłam za maz za prawdziwego dżentelmena. Niestety kilka tygodni temu zmarł :(

Gość gość
Moj były rok po naszym rozstaniu założył rodzine z inną. Maja dzieci wzięli ślub. Czy jest szczęśliwy to tego nie wiem. Żona w miarę ładna jest- przynajmniej z jednego zdjęcia które widziałam. Ja nie mam poki co nikogo.

Gość gość
Mój pierwszy były facet ma fajną żonę i dwójkę dzieci. Drugi spotyka się z kimś, ale ten typ tak ma, raczej się nie ustatkuje. Trzeci jest sam, chyba z wyboru. Ze wszystkimi mam dobry, choć sporadyczny kontakt.

Gość gość
Ma ładną żonę i podróżują po świecie. Świetnie zarabia i jest szczęśliwy.

Gość gość
Moja ex mnie zdradzala mnie z kim popadnie, udawalem ze nie widzę że względu na dzieci, ale poznałem kogoś..zdecydowałem się na rozwód, mam rodzinę żonę dzieci, moja ex miesiąc po rozwodzie wyszła za mąż ma dziecko, po roku się rozwiodla, miała kolejnego przyjaciela i kolejnego Dzieci z pierwszego małżeństwa straciły rachubę zwłaszcza ze owi przyjaciele zamieszkują z nimi zostawiłem im dom, ja jestem szczęśliwy i nie żałuję poprostu czasami za pierwszym razem się nie udaje poznać swoją połowę Jestem ze swoją drugą żoną 16 lat po ślubie

Gość gość
To niezla puszczalska z tej Twojej 1 zonko

Gość gość
Wybudowal dom, wzial slub, dziecka nie ma mimo 39 lat (oboje) czy jest szczesliwy nie wiem, ale co roku na ur. Dostaje wyjatkowe zyczenia od Niego. Napisal mi kiedys, ze nie ma dnia, zeby o mnie nie myslal.. Na szczescie nic do Niego nie czuje poza sympatia.. I w tym roku mam nadzieje, ze nie dostane zadnych zyczen od niego- uwazam, ze to nie fer wobec jego zony.

Gość gość
Moj nadal sam, ale mam go gdzies! :)