Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę zaakceptować jego przygód z seksem

Polecane posty

Gość gość

Otóż ma on 22 lata - gdy mieszkał 2 lata w Warszawie to zaliczał koleżanki gdy pytalam ile ich bylo mowil ze 15 przez 2 lata i to prawie codziennie - mowil ze to bylo bzykanko bez uczuc -automat, tylko pcha i tyle. gdy pytalam kiedy zrobil to pierwszy raz mowil ze gdy mial 15 czy 16 lat. az mnie zatkalo. nie moge tego zaakceptowac. mowil ze mnie kocha i ma domnie uczucia. ale tamtych przygod nie zaluje. ja jestem dziewica. tak mi to trudno zaakceptowac. jak mam sie pogodzic? odejsc? tak to jest, jetsem zla ze tak robil , zachowal sie jak meska d****** mam zal, ale robil to jak ze mna nie byl. nie wiem co mam robic. :( pomozcie

Gość gość
Zerwij z nim! bedzie cie zdradzac mowie powaznie nie pakuj sie w takie zwiazki

Gość gość
Szybko mu się znudzisz i cie zdradzi jak nie maial szacunk do siebie to do ciebie tym bardziej miał nie bedzie

Gość gość
ja facet pcha automatycznie to wierzysz że nigdy w zyciu do tego nie wróci ? jak będzie miał 35 lat to będzie pchał 18 nastki i jak będzie miał 45 tak samo bo to dla niego nic, tylko automat pcha i nawet nie będziesz wiedziec o tym

Gość gość
on został kiedys dradzony i sie zdrada brzydzi. i wiem ze mnie nie zdradzi bo pozniej wiele przeszedl ale mnie to po prostu boli :(