Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dajecie na wośp

Polecane posty

Gość gość

lub inne organizacje charytatywne?

Gość Ale to już było
Każdego roku wpłacamy całą Rodziną na WOŚP.w sumie 200 zł.Moja synowa rodziła w Matce Polce i każdy sprzęt był oznaczony serduszkiem WOŚP. Dokąd będę żyła ZAWSZE będę wpłacała 100 zł. na ten cel.Już wole płacić dla dzieci i osób staraszych, a nie na kościół który nic nie da za darmo! Za pochówek w mojej parafii ksiądz wziął 700 zł.!!!!

Gość gość
Nigdy nie dalem na wosp ani grosza, i nie dam.

Gość gość
co wy macie z tymi naklejkami? Nieraz ktos dla zabawy nakleja to na sprzet medyczny zeby ludzie mysleli ze to wosp.

Gość gość
No ale rydzyk też czeka i co?

Gość gaajowy
dawałe, dawałem. Pewnego dnia, widzę. Wypasionym wanem wjeżdża laska. A, na wanie napis... Dar WŚOP dla archidiecezji warmińskiej. Noż do c***a. To ja kasę daję na ratowanie życia, a tu za tą kasę przydupasy sukienkowych będą d**y wozić? Od tamtej pory nie daję

Gość Kafe_Kafeterianka
Nie daję Owsikowi :-D

Gość gość
za to daję Rydzykowi

Gość gość
Audyt w WOŚP przeprowadza ostatnimi laty firma Audit c-land, w której pracuje Jan Mroczkowski. Jest on jednocześnie członkiem rady nadzorczej firmy Złoty Melon.

Gość gość
Co wy z tym wole dac owsiakowi niz na tace. Jak to sie niby laczy? Ja daje i na tace (ale tylko jak jest na sprawy gospodarcze czyli raz w miesiacu) i na orkiestre. Wcale sie nie czuje tumanem. Wogole mnie to glupie gadanie trolli nie bierze.

Gość gość
Lepiej dać na tacę bo część tych pieniędzy trafi do Caritasu .Caritas pomaga ludziom o sto razy więcej niż Owsiak i tam nie ma Zlotych Melonow czy Mrówki Calej

Gość gość
Nie daję. Nie rozumiem tej gadki, że komuś sprzęt WOŚP uratował życie. Taki sprzęt powinno nam zapewnić państwo, w końcu płacimy podatki. Szpitale przecież nie byłyby puste, gdyby nie istniała WOŚP.

Gość gość
tak dałam i zawsze bede dawała

Gość gość
ani grosza nie daje i 80% polakow tez juz nie daje na tego komuniste Owsiaka ktory oszukuje male chore dzieci

Gość gość
ewa dasz i mi> kolega tez chce zebys mu dala,dajesz kazdemu?

zawsze daję kasę na WOŚP:) i za przywilej uważam ,że mogę brać co roku w tym udział :)

Gość gość
ja nie daje temu komuniscie Owsiakowi bo jestem moherka i nie ogladam tvn polsat tvp bo klamia ruskie pacholki:)

Gość gość
od 23 lat jestem z orkiestra i poki zdrowie pozwoli bede za kazdym razem. Cala rodzina. Podziwiam Owsiaka, ze mimo takiej paskudnej akcji ze strony prawicy i tych, ktorzy nigdy nikomu nie pomoga, nie poddaje sie i dziala nadal. Coz polskie piekielko, zgnoic tego, kto robi cos dobrego :(