Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poprawic swoja kondycje? Szybko sie mecze

Polecane posty

Gość gość

Mam siedzaca prace, malo sie ruszam. Jedyne co robie dla ciala to chodze raz w tyg na saune zeby nie chorowac. Meczy mnie wchodzenie po schodach, szybki chod itp. Dodam ze waże okolo 43 kg i mam 160 wiec nie moge cwiczyc bo jestem za chuda. Co mam zrobic? Jak poprawiac kondycje i nie schudnac?

Gość gość
Nie możesz ćwiczyć bo jesteś za chuda???! Ale bzdura. Wejdź sobie na sfd forum dyskusyjne

Gość gość
Tak ale ja bardzo malo jem. Gora to 1200 kalorii dziennie. Wiecej nie zjem bo nie zmieszcze. Tak juz mam. Jesli zaczne cwiczyc to schudne. Juz probowalam. Cwiczylam i w 3 dni schudlam 2 kg. Dlatego juz nie chce cwiczyc tylko poprawic kondycje

Gość gość
ćwicz ostro a po treningu dużo jedz np. kurczak+ryż+warzywa. Jak po treningu nie będziesz głodna to znaczy że słaby był. Ćwicz w takim tempie żebyś nie miała siły nawet pomyśleć.Godzina cwiczen co drugi dzien wystarczy.

Gość gość
Ale chodzi o to ze ja nie zjem duzo. Tak juz mam.

Gość brak pomyslu na nick
Cwiczylam i w 3 dni schudlam 2 kg. Dlatego juz nie chce cwiczyc tylko poprawic kondycje >>nie schudlas tylko sie odwodnilas bo malo pilas. masz maly zoladek to jedz 6 razy a nie 3.

Gość gość
Nie mam czasu jesc. Rano spiesze sie do pracy wiec zjadam tylko banana i pol szklanki coli zeby sie pobudzic a kawy nie moge. Potem w pracy mam 15 min na lunch wiec zjadam tylko batona cranchy i pije sok. Czasami zjem kanapke mala. O 18 jestem w domu i jem obiad tz okolo 100 ml zupy i jakis kawalek miesa z ziemniakiem. Potem juz nic nie jem.

Gość brak pomyslu na nick
rywalizujesz z japonczykami w zawodach kto wiecej godzin przepracuje w zyciu ? kiedy ty chcesz cwiczyc jak nie masz czasu jesc ?

Gość gość
Nie chce cwiczyc przeciez napisalam. Myslalam czy np dlugie spacery by mi pomogly??

Gość gość
Jessu idiotko kondycja fizyczna jest uzalezniona od kondycji twojego ciała Jak nie chcesz ćwiczyć to jej nie poprawisz!!! Koniec kropka . A i dalej pij cole i jedz to smieciowe żarcie to na bank bedziesz miała lepsza kondycję. Jak nie sluchasz rad to nie zadawaj pytań