Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koleszanka

Pytanie o wzrost.

Polecane posty

Cześć, mam 15 lat i aż 173 cm wzrostu. Skok wzrostowy miałam 2 lata temu, okres tez miałam 2 lata temu, rodzice mają (165,180) od pół roku urosłam pół cm.... myślicie ,że dużo jeszcze urosne? To jest mój olbrzymi kompleks i boje sie ze nie znajde chlopaka :( oni wola niskie

Gość gość
Juz nie urośniesz albo max 2-3 cm. Wzrost masz super będziesz fajna laska za pare lat :)

Gość, jesteś kobietą czy mężczyzną? Jeśli mężczyzną to naprawde uważasz ,że wysoka dziewczna tez moze byc seksi?

Gość gość
wcale nie wolą niskich, sama mam 174 i to jest idealny wzrost jak sie ma przy tym szczupłą sylwetkę. a twoi koledzy w tym samym wieku maja jeszcze w tym momencie troche dziecinne sylwetki, bo chłopcy rosna później, więc może to cie martwi- cóż oni jeszcze sporo urosną, a ty już wcale albo mało

Gość gość
Spokojnie jestem facetem, mam 185cm i kobieta o wzroście 175cm jest idealna ;) nawet ciut wyższa może być. Wzrost to nie problem o ile nie będziesz mieć z 2 m ;) a jak będziesz mieć, to zostaniesz koszykarką lub siatkarką, też fajnie.

Masz i bd miałat świetny wzrost, sama bym taki chciała :) ja nawet nie mam 1.60 :( i jm jak dziecko

Gość gość
Czy jesteś wysoka, czy niska, to i tak nie ma żadnego znaczenia, jak ktoś cię pokocha, to będzie miał to gdzieś ;) Poza tym wysokiej kobiecie łatwiej o wysokiego faceta.

Gość gość
juz wiecej nie urosniesz ale zgrabna bedziesz jak nabierzesz ksztaltow:)