Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż się nie zgodził żebym pracowała za 1200zł netto

Polecane posty

Gość gość

tylko taką ofertę dostałam :( powiedział, żebym lepiej siedziała w domu i będę pracować dla niego czyli zakupy, obiady, gotowanie, ciasta, sałatki, sprzątanie, pranie i on mi za to będzie przelewać pieniądze na konto i oplaci mi ZUS itp. czy to dobry układ? aha dodam, że do tej pory nie wydzielał mi pieniędzy, ja byłam studentką, on zarabia koło 4-5 tys. utrzymywał mnie , po studiach szukałam pracy, załamałam się że nic nie ma i poszlam do tej za 1200 a on że to poniżenie i nie mogę tam pracować

Gość gość
nastepna idiotka z durnym tematem

Gość gość
Ma racje, narazie rob tak jak ci zaproponowal ,a w miedzy czasie szukaj lepiej platnej pracy, chyba nie po to studiowalas zeby byc tzw kura domowa

Gość gość
ta zrób z siebie służaca :O siedz w domu i obsługuj pana i władce a jak on znajdzie lepsza to zostaniesz z reka w nocniku

ja bym poszla do tej pracy, zawsze to jest inaczej - wyjdziesz do ludzi. W domu bym oszalała. Dobre i 1200 zł , będziesz miała na swoje wydatki :)

Gość gość
tylko,że w pracy za 1200 się narobię przez 8 godzin ,a on będzie wracał zmęczony po pracy, ja zresztą też i kto nam ugotuje? będziemy jesc kebaby codziennie? a w domu za 1200 to gotowanie zajmie mi 2-3 godziny maksymalnie, zakupy co drugi dzień kolo 30 minut, do tego rutynowe codziennie sprzątanie, zmywanie 30 minut czyli 3-4 godziny "pracy" dziennie , zresztą od czasu do czasu on ugotuje albo pojdziemy do restauracji, do tej pory tak było ja nam gotowałam 4 dni w tygodniu, 1 dzień restauracja, 2 dni czyli weekend-on gotował

wiekszosc kobiet pracuje i jakoś ogarnia po pracy gotowanie i sprzątanie, np ja :) pracuje 6-14. Po pracy gotuje obiad albo wieczorem na następny dzień- zależy co zaplanuje. Codziennie sprzątam godzinkę , 2 x w tygodniu pranie i prasowanie.

Gość gość
masz pracę od 6 rano?! to o której wstajesz? ile zajmuje dojazd? ja z mężem mieszkam na peryferiach, dojazd to godzina, więc pójście na 8 godzin do pracy = tak naprawdę 10 poza domem... o której kładziesz się spać żeby wstać na 6 /?

Gość gość
Nie słuchaj tych co piertolą że lepiej iść do takiej niż do żadnej. Taaa "ogarniają" wszystko, a później co drugi temat, że sobie nie radzą... Nie idź, nie opłaca się za takie grosze.

Gość gość
oczywiście,że ich nie słucham, nie jestem robotem, jestem dość slaba, wystarczy że w domu się narobię, niestety bez znajomości na dobrą pracę związaną ze studiami nie mam szans, nie jestem przebojowa, więc siedzę w domu i tak jestem szczęśliwa, mogę zadbać o siebie o dom o meża