Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1000001

czy ciąża jest możliwa?

Polecane posty

Gość gość1000001

Proszę o odpowiedź... Chociaż wiem, że dla wielu osób temat wyda się być głupi, uznacie mnie za nieodpowiedzialną, niedojrzałą itd., ale proszę od jakieś odpowiedzi. :( Kochałam się z moim chłopakiem, użyliśmy prezerwatywy, jednak po tym jak on skończył jeszcze wykonał parę ruchów będąc dalej we mnie... Po wyjęciu nasienie było rozlane po całej długości, nie tylko w zbiorniczku na dole. I tu pojawiają się moje wątpliwości... Dostałam okres po tygodniu od tego zdarzenia, zgodnie z terminem, jednak naczytałam się wiele opowieści, że kobietki i tak były w ciąży, bo coś tam mogło wyciec itd... Czy naprawdę mam jeszcze się czym martwić pomimo, że miałam okres? Boli mnie podbrzusze, dlatego zakładam ten temat. :(

Gość gość
jeśli po tygodniu dostałaś okres to raczej możesz byc spokojna.. zarodek nie miał by się gdzie zaimplantować

Gość gość
Jeżeli bzykałaś się to teraz jest ciąża.

Jesli wystapila regularnie miesiaczka, nie masz sie czym martwic. Na poczatku ciazy zdarzaja sie czasami krwawienia, ale raczej nie sa one porownywalne do normalnej miesiaczki. Prezerwatywy sa skuteczne, jedynie jesli uzywa sie ich prawidlowo, ale i tak moga zdarzyc sie wpadki. Jesli chcesz wiedziec wiecej na temat stosowania roznych srodkow antykoncepcyjnych, doradzam ci te strone: http://womenhelp.org/pl/ W razie jakichkolwiek pytan mozna do nich rowniez pisac na adres info@womenhjelp.org, lekarki z tej organizacji odpowiadaja bardzo szybko na maile.

Gość gość
Skoro dostałaś okres po tygodniu to znaczy że miałaś dni niepłodne więc zapłodnienie nie jest możliwe. Sama możesz je sobie wyznaczać np Afrodytą na ślinę. To taki tester wielokrotnego użytku