Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolkakiepska

Czy możliwe że byłam w ciąży?

Polecane posty

Gość mariolkakiepska

Mam niebawem 18 lat, pod koniec czerwca straciłam dziewictwo. Po jakimś tygodniu zaczęłam miewać silne bóle w podbrzuszu, a także swędzenie pochwy, różne zachcianki i wachania nastrojów. Później zerknęłam w swój kalendarzyk i zobaczyłam że w dniu w którym współżyłam miałam dni płodne. Miewałam bóle mięśni, kości itd.. Ze względu że były wakacje w gre wchodziły różne używki. Czasami w dość sporych ilościach. I jeszcze dodam, że chłopak z którym współżyłam, jest chłopakiem który odbywał stosunki z bardzo wieloma kobietami.. ( niekoniecznie " czystym kobietami". Dziś mamy styczeń, z pochwy czesto leci mi " woda ", czasami biały gęsty śluz, a czasami krew. Czy jest to możliwe że mogłam być w ciąży i poronić..? Czy może mnie czymś zaraził?

Gość gość
Ciąża, śmiertelna choroba, grzyby, wszystko czego zapragniesz mogło Cię spotkać. Należy się udać do lekarza. Powie Ci prawdę, ona Cię wyzwoli.

Gość gość
Teraz tylko zbieraj grzyby.

Gość gość
Dziewczyno pustgłowko w tym wieku dajesz duopy i nic nie wiesz o ciąży.Popytaj babcię na dobranoc niech ci opowie o dupczeoniu i ciązy.