Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna której nie znam i nie wiem jak się umówić

Polecane posty

Gość gość

jest sobie dziewczyna, nie znam jej, wiem tylko że studiuje w gmachu obok mojego, wiem jaki kierunek i to wszystko, nic poza tym. Oczarowała mnie, na fb sprawdziłem sobie co lubi i dowiedziałem się że w 90% prawie to wszystko co ja co mnie zdziwiło. Dla większości to pewnie głupie ale chciałbym się z nią umówić bo mnie zaintrygowało ale... jak to zrobić? Myślałem żeby podejśc i powiedzieć że zaintrygowała mnie na fb ale to bez sensu. Podejśc że mi się spodobała? ale jeżeli ona jest z tych "konserwatywnych" to mnie totalnie oleje.

Gość gość
Niektórzy mają naturalny talent. Do gotowania, do majsterkowania, do sportu… do podrywania. Mieć naturalny talent, oznacza posiadać cechy atrakcyjnego mężczyzny. Ale jeśli po prostu urodziłeś się słaby, albo na słabego wychował cię dom rodzinny czy też środowisko , to ile czasu zajmuje, żeby się oduczyć nawyków wpojonych przez kilknaście lat!!!! Ja niestety byłem takim słabiakiem. Myslałem już nawet że dla mnie nie ma ratunku. Wtedy z pomoca przyszedł mi kumpel który opowiedział mi o feromonach ( zamawiał z http://pherowin.pl) , poskładałem się z nim na większą ilość i szliśmy na łowy. O dziwo nasze wyniki były znacznie lepsze niż wcześniej. Szczególnie zdziwiłem się jak raz same zagdały nas dwie całkiem ładne dziewczyny. A jak już mówiłem nie miałem nigdy wiary w siebie.

Gość gość
Podejdź i zagadaj, co na temat jej zainteresowań, ale nie wspominaj nic o fb, bo pomyśli, że jakiś wariat ją szpieguje.