Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Daleko mi do idealu ,ale DUZO FACETOW szaleje podrywa mnie

Polecane posty

Gość gość
Mnie nikt nie podrywa, a chyba jestem ładna, bo teraz to już nie wiem.

Gość gość
taki brzydki kundelek jest gwarancją wierności bo nikogo więcej nie wydyma :D:D

Gość gość
im głupszy tym lepszy bo naiwność jest dzisiaj w cenie trza se radzić

Gość gość
Gość wyżej to przykład typowego cwaniactwa. Nie znoszę takich ludzi jak Ty, byleby własna dupę maslic. Wszystko na łatwiznę, nie ważne jakim kosztem. Takie osoby to ZERA

Gość gość
co robisz z masłem to twoja sprawa mówię jak jest

Gość gość
taaaa wszystkich ''odrzucasz''

Gość gość
jak moza byc taki chamm i bzykac kogos o kim sadzimy ze brzydki jest ? jakbysci sie czuli jjakbysciee byli na mijscu tejj osoby ? innni tez o was moga sadzic,z brzydcy jestescie ile mozna walic konia

Gość gość
Czy CHCIALBYS zeby twoja partnerka z ktora jestes, tak naprawde marzyla o kims ladniejszym od Ciebie ?

Gość gość
Co ma do tego moje chciejstwo? Mam jej zrobić format mózgownicy i pozbawić wyobraźni? Fantazjuje każdy.

Gość gość
To w czym masz problem? Zyj bzykaj sie i baw. Jak bedziesz stara i pozmarszczana to cie nawet ślepiec z laską nie ruszy:-)

Gość gość
stare tez maja wziecie

Gość gość
i vice versa jak bedziesz juz stary ,to zadna cie nnie bedzie chciala,chyba ze na kase " brzydki obrzydliwy ,ale ma kase" ;)

Gość gość
stare to znaczy 50 ,60 tki ?

Gość gość
stare to znaczy 30stki

Gość gość
dla mnie kazdy czlek jest przecietny,nie ma ani pieknych ani brzydkich,no chyba ze ktos sie calkowicie zapusc*** poza tym kazda epota niesie za soba nowe "piekna". w starozytnym Egipcie baba byla piekna gdy miala dluugi nochal i mocno podkreslone oczy.W star.Rzymie ryj mial byc po prostu proporcjonalny a sylwetka miala byc z sadlem,wiekim zadem i malymi cycami.W sredniowieczu baba miala miec wysokie czolo,blond wlosy i snieznobiala cere,male zeby.Ten ideal sredniowieczny utrzymywal sie przez dluugi czas.Potem w Baroku baba miala byc tlusta swinka. W Romantyzmie baba miala byc podobna do tego idealu sredniowiecznego a do tego miec "bogata dusze". W czasach przedwojennych i wojennych baba miala miec gesta czupryne,bardzo jasna karnacj***ardzo waskie usta. a teraz wszedl ideal najbardziej poj**any i durny z tych wszystkich pozostalych epok wielka d**a,wielki cyc,ryj jak SKRZYZOWANIE KOSMITY Z ZABA (wielkie gały,brak nozdrzy,ogromne wary ociekajace restylanem i wszyscy ktorzy odbiegaja od tego kanonu sa pasztetami! to jest chore!widze dziewczynke o niebieskich oczach,ladnej twarzyczce,bialych zabkach i co z tego ze ma tak ladna wg mnie twarzyczke skoro dla konesera "idealow"haha,jest paszczurem! ludzie ktorzy dziela ludzi na ladnych i brzydkich wg chorych kryteriow i idealow ,sa pie**olonymi pustakami bez wlasnego zdania! ladna osoba to nie ta ktora sie lansuje ale ta ktora sie widzi i nam sie podoba.glupie ch*je jakby wam wmowili ze jola rutowicz to piekny ideal i 5lat tak wmawiali,sami byscie gadali jaka ona pikna pusty,j**any swiat i tyle

Gość gość
Oby ci ktoś zajebał na ten pusty łeb cobyś nie dożyła tej 30.

Gość gość
30 stki to zaczynaja byc prawdziwymi kobietami, ,a stare to sa 50 tki 60 tki

Gość gość
a teraz wszedl ideal najbardziej poj**any i durny z tych wszystkich pozostalych epok wielka d**a,wielki cyc,ryj jak SKRZYZOWANIE KOSMITY Z ZABA (wielkie gały,brak nozdrzy,ogromne wary ociekajace restylanem i wszyscy ktorzy odbiegaja od tego kanonu sa pasztetami! jestes brzydka? wiedzialam.

Gość gość
30stki latajace za starymi chlopami to... dno

Gość gość
W sumie fakt.