Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackburn93

czy mogę być w ciązy?

Polecane posty

Gość blackburn93

Witam! Czesto czytalam tu zamieszczone wypowiedzi na forum na temat zajscia w ciaze. Moj problem(choc nie wiem czy to realnie problem :)) polega na tym, ze w piatek 02.01.2015 r dostalam miesiaczke.Wygladalo to jak owszem moja miesiczka ale niezbyt obfita. Biore tabletki antykoncepcyjne novy nette i okres wystapil w 7-dniowej przerwie. Niby wszystko w porzadku....alecaly poprzedni cykl ze tak powiem skopalam zdarzylo mi sie nie wziąc nawet 3 tabletech jak nie 4.. zastanawiam sie czy ktores Panie zaszly w ciaze nie wiedzac o tym. w sensie ze dostaly krwawienie wywolane brakiem tabletek a nie prawdziwa miesiaczke. test ciazowy robilam w trakcie okresu. negatywny. Nie chodzi o to czy chce dziecka czy nie. Jezeli sie zdarzy to sobie poradze :). Prosze tylko o pomoc. Martwie sie ze biore nadal tabletki a moze cos tam sie zadzialo. Po stosunku z moim chlopakiem bola mnie jajniki jakbym miala okres. Tak samo bolaly tydzien po okresie. czekam na jakies wypowiedzi i pozdrawiam. Mam 22 lata

Gość gość
spoko, studentko jak Twój klient założył gumke a gumka nie pękła to nie zaszłaś

Gość blackburn93
widze bardzo inteligenta wypowiedz.. -_- moze nie zauwazyles/las ze biore tabletki anty. a jezeli Ci sie nudzi to idz na inne forum i nie zajmuj czasu.

Gość gość
9:40 odpowiadam kulturalnie dajko to podziękuj

Gość blackburn93
czekam tylko na powazne odpowiedzi.

Gość gość
myśl pozytywnie, może on jest bezpłodny

Gość blackburn93
to ma byc myslenie pozytywne????A moze ja chce miec dziecko? k*rwa wiedzialam ze takie forum nic nie pomoze a jeszcze humer spierd... zegnam

Gość gość
dałaś mu?