Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krole1212

Dalej czekam...

Polecane posty

Gość krole1212

Hej! Pisałam już tutaj na forum ,na temat ile czasu trzeba czekać na kolejną miesiączkę po zabiegu łyżeczkowania. Zabieg miałam 18 grudnia2014r. Pod koniec grudnia dziwnie się czułam i wykonałam test ciażowy a nawet dwa :) 1 strumieniowy dał wynik słabo pozytywny (robiony rano-druga kreska bladsza) 2 test w południe dał wynik negatywny. Ale do dziś dnia @ brak :( i zero obajawów jak na @ . Pojutrze mam wizytę u ginekologa ale w dalszym ciągu się niepokoje . Czy któraś z was tak miała i co to było?

Ja miałam ten zabieg 17 grudnia. Miesiączki jeszcze nie mam i wcale się tym nie martwię bo mam jeszcze czas :p Bywa że miesiączkę dostaje się po 6 tygodniach albo nawet dłużej. Tak mi powiedziała lekarka gdy byłam na kontroli.

Gość gość
Ufff...jak dobrze :) tyle się naczytałam głupot na portalach że za bardzo się tym przejęłam. Czytałam gdzieś że kobieta po zabiegu łyżeczkowania przez 6-msc nie miała @ . Bardzo mi zależy na tym żeby się pojawiła a w kolejnym cyklu kolejne staranka :)

Nie ma się jeszcze czym martwić :) Jak przez te 6 tygodni nie dostanę miesiączki, to pójdę do ginekologa i sprawdzę czemu jej jeszcze nie ma. A tak to wybieram się po zakończeniu miesiączki jak już ją dostanę. :) Trzeba pamiętać, że każda z nas ma inny organizm :) Ja chciałabym się zacząć starać od marca :)

byłam na kontroli,jak to możliwe że torbiel jajnika znowu jest,tym razem 7cm! :-( dlaczego tak?

Gość krole1212
lekarz kazał mi czekać na @,po tym czasie mam przyjść mam miesiąc na wdrążenie leczenia inaczej będzie operacja :( Co jeśli leki nie pomogą w końcu torbirl ma 7cm! :( po co operacja? Czy wiecie może coś na ten temat? Jak to wygląda ?

dziękuję za zainteresowanie :) jestem przerażona tą sytuacją i dzisiejsza diagnoza zwaliła mnie z nóg :( Wiem że taka ingerencja lekarzy w moim przypadku nie wróży dobrze,miałam już ciążę pozamaciczną ,byłam operowana. Pózniej 1a teraz 2 łyżeczkowanie ,no a teraz taka wiadomość! :(