Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przed sikaniem

Polecane posty

Gość gość

zanim się wysikam lubię się popieścić- kiedyś tego nie robiłam ale teraz prawie zawsze ( mam 30 lat)

Gość bushman
Popatrzyłbym...

Gość rococco
próbowałaś kiedyś na siłę wstrzymywać i się pieścić?

Gość gość
Ja odpowiem jako facet. Zawsze rano mam bardzo mocny wzwód i to tak że jest problem z wysikaniem bo nie chce opaść. Czasami erekcja jest tak mocna że jedynym wyjściem jest zrobienie sobie dobrze. I powiem że z pełnym pęcherzem jest to bardzo przyjemne ale i trochę bolesne zarazem.

Gość bushman
Pewnie orgazm silniejszy...pytanie czy wytrzyma czy w czasie skurczy zacznie popuszczać... Dla mnie byłby to widok bardzo stymulujący.

Gość gość
Strasznie nie lubię się masturbować gdy zachciewa mi się sikać,mam wtedy straszny problem z kontrolą wytrysku i często wytrysk mam,a orgazmu nie,lub bardzo słaby.

Gość gośćsdfsdfs34423234
Mój znajomy przyznał się, że lubi klikać w telefon kilka godzina dziennie - co ciekawe robi to w bardzo nietypowym miejscu(toaleta) i podczas nietypowej czynności - wszyscy wiemy jakiej.... Tak to jest jak się je mało owoców .... trzeba siedzieć po kilka godzin dziennie i klikać w telefon. X A znajoma przyznała się, że puściła cichego pawia jak zobaczyła rachunek za robienie laptopa.

Gość dsf34333535353
Mój znajomy przyznał się, że bawi się telefonem po kilka godzin dziennie przez co bateria wysiada. Co ciekawe robi to w bardzo nietypowym miejscu i podczas nietypowej czynności ....w toalecie.... - tak to jest gdy się spożywa za małe ilości owoców. X A znajoma przyznała się, że puściła cichego pawia jak zobaczyła rachunek za robienie laptopa.

Gość gość
u kobiet przebiega to inaczej - jeżeli pęcherz nie jest pod silnym ciśnieniem to orgazm jest wspaniały. Robię to bardzo często przy pierwszym sygnale o konieczności sikania- zawsze miałam i mam dotąd bardzo silny orgazm.

Gość gość
popatrzył bym na taką rozchyloną sikającą pipcię

Gość gość
Często gdy odczuwam potrzebę załatwienia się czuję mokro z podniecenia. Dlatego w toalecie często zaczynam on pieszczenia się. Gdy mam orgazm robię też resztę

Gość gość
sikanie dzięki temu staje się o wiele przyjemniejsze i nie jest tylko rutynowym oddaniem moczu

Gość prezesova
Proponuję w takim razie utworzyć organizację honorowych dawców moczu. Będziemy się zrzeszać, wymieniać doświadczenia, ew. płyny ustrojowe, oraz wspierać się w trudnych chwilach. Czy ktoś jest przeciw tej idei? Nie? A więc panie i panowie, rozpoczynamy akcję kryptonim "UROFIL".

A czy któraś z Was dziewczyny, uprawiając sex z mężczyzną zrobiła siusiu podczas tej całej zabawy? Czasami mam na to wielką ochotę! Niby mój facet mówi bym to zrobiła, ale chyba jakoś mój mózg wtedy mi na to nie pozwala. Jest to bardzo podniecające, ale jeszcze nie udało mi się tego uczynić :)

Gość gość
jeszcze tak nie robiłam ale chyba nie dałabym rady bo jak się kochać na mokrym przescieradle

No po pierwsze możemy tutaj mówić np o wannie, albo nawet o łazience na stojąco a wtedy tylko na kafelki-płytki, więc nie problem z uporaniem się po zabawie ze "szkodami" ;) A jak w łóżku to i tak tylko wtedy, kiedy już nadchodził będzie orgazm a więc na ostatnią chwilę i potem szybko prześcieradełko do pralki. Co Wy na to?

Gość gość
jest wiele pozycji i miejsc do pissingu :) wanna , prysznic jak najbardziej - z żoną to robimy - ona stoi ja klękam przed nią - pieszcze ją językiem do momentu pissingu . Albo stół - ona leży na stole , uprawiamy sex i robi to w czasie sexu - wszystko leci na podłoge ....łatwo posprzatać . Jak beda potrzebne inne pozycje prosze pytać