Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość oluska04

ciaza i platnosci

Polecane posty

Gość oluska04

Witam. Mam pytanie i prosiłabym o udzielnie mi odpowiedzi. jestem w ciąży.... podam daty mojego chorobowego : 1) 20.11.2014 - 17.12.2014 2) 18.12.2014-07.01.2015 3) obecne.... 08.01.2015-04.05.2015 moja pensja wynosi 1680 zł brutto (aczkolwiek wypłate dostaje na rękę , nie na konto , tzn. misieeczna pensja wynosi 1600 zł ) wiec szefowa za miesiac listopad zapłaciła mi 1600 zł..... lecz już za miesiac grudzien jej biuro pracy wyliczyła ze nalezy mi się tylko 930 zł, a reszte musi dosłc mi ZUS. Ale jest problem, bo ona nie zglosila jeszcze tego ze jestem w ciazy.... co mam w taiej sytuacji zrobić? czy sama skontaktowac sie z ZUSEM.. podac im moje dane numer konta.. ? czy musi to zrobic osobiscie szefowa. jakie dokumenty sa mi do tego potrzebne ?? i czy moja pensja jest prawidlowa, czy zostałam oszukana... czy jeszcze za ten miesiac zaplaci mi moja firma czy juz ZUS?jak mam się tego dowiedziec? z kim skontaktowac?? i ile mniej wiecej bedzie wynosila moja miesieczna pensja netto, kiedy bedzie płacił mi juz Zus ?? proszę o pomoc i szybką odpowiedz. Z GÓRY DZIĘKUJĘ . ;) POZDRAWIAM.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować