Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda tłusty brzuch w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Moja waga według wszelkich tabel mieści się w normie, jednak mam tendencję do tycia "na jabłko", więc wszystko co miało mi się odłożyć odłożyło w brzuchu. Jestem dopiero w I trymestrze, więc brzuch jeszcze nie urósł,ale zastanawiam się jak to będzie wyglądało potem. Oponka rozciągnie się po całości, czy już do końca bruch będzie bardziej galaretowaty?

Gość gość
TO masz taki sam typ figury jak ja☺ Tez się zastanawiałam. Brzuch wygląda dokładnie tak jak u innych ciezarnych, nawet fajnie bo można zapomnieć, że się kiedyś miało te kule w okolicach pępka. Gdy zaczyna rosnąć to (zdziwiło mnie to) powiększa się u góry brzucha, na wysokości żeber i niejako laczy się z tym tłuszczowym waleczkiem☺ A jak będzie po porodzie? Jeszcze nie wiem, aż się boje. Myślę że dowiem się już na dniach wiec dam znać.

Gość gość
Ja mam kupe tluszczu na brzuchu ale nie robila mi sie opona a raczej wlasnie moj brzuch byl zaokraglony jak na ciaze. I teraz sobie odstaje wiecej. Jest jeden plus. Ja musze robic sobie zastrzyki w brzuchola i ten tluszczyk mi to zdecydowaniie ulatwia :P