Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pracodawca odrzucil moje cv

Polecane posty

Gość Shramm na okragly stul
zrobimy inaczej moze zapytamy paru kolesi z czarwona ksiazeczka w szufladzie co sadza o panstwie islamskim :)

Gość gość
Kawiarni jest setki, a osób szukających pracy tysiące w każdym większym mieście. Prawda jest taka, że fotka nie przypasowała pracodawcy, bo w przypadku kelnerek ma największe znaczenie. http://damskie-buty.eu/czolenka/

Gość gość
Niemiec daje szlugi slowianie .e co sie zwami dzieje .Gebels byl od propagady wu d**y dajecie. W rytm slowianie slowianie co sie zwami dzieje ? Waleczny narod a niemcom dajecie?:-(eh

Gość gość
Moje SV ochnasie x . A dlaczego bo nieznam niemieckiego i d**y niedaje:-) i ? I zadugo zyje hahaha:-) po waszemu"o dzizes"on jeszcze zyje?:-) ło rany .kto was zdupczy bo napewno nie moje roczniki. No chyba ?

Gość gość
Smiej sie smiej :-) jak ladna jeste to noetylko kanapki bedziesz robic :-) bedziesz musiec mowic "naturliś":-) hahaha

Gość gość
Wiesz jak sie mowi? Najpierw we wlasnum gniezdzie zrob pzadek zanim do czyjegos zaczniesz srać. Mowi ci to coś? :-)

Gość gość
Jest 22"34 a oni mi posty z 15stej puszczają. Cojest grane? Kurwa ,place do huja !

Gość gość
Jest 22"34 a oni mi posty z 15stej puszczają. Cojest grane? Kurwa ,place do huja !

Gość gość
Niepuszaja mie:-( o co chodzi? Niech mi se tylko umowa z pluem skonczy . Jak p*****lne waszą łachą za moje pieniadze ! Szlak was powinien. Rozblysk na slocu niech wam calą elektronike zeżre zlodzieje . Zaco ja k***a place? P****y!

Gość gość
No nie zlodzieje?:-) tak k***a wolno w tym kraju. Brac a usugi zero

Gość gość
wiesz ile osób wysyła cv na konkretną ofertę? Setki. Tak, setki. Wiem bo mam znajomych, którzy rekrutują. Ciężko jest się wybić.

Gość gość
często tak niestety jest :( Najlepszy serwis z aukcjami Najwyższej jakości sprzęt elektroniczy:laptopy,tablety,telefony itp Wszystkie przedmioty znacznie poniżej ceny rynkowej!!! Zarejestruj się i licytuj! Naprawdę polecam. Link do serwisu: http://tanieaukcje.com/p/f8ac9f69944411e491220025907bb422

Gość gość
szkoda tak robią często Najlepszy serwis z aukcjami Najwyższej jakości sprzęt elektroniczy:laptopy,tablety,telefony itp Wszystkie przedmioty znacznie poniżej ceny rynkowej!!! Zarejestruj się i licytuj! Naprawdę polecam. Link do serwisu: http://tanieaukcje.com/p/f8ac9f69944411e491220025907bb422

Gość gość
tak robią :( Najlepszy serwis z aukcjami Najwyższej jakości sprzęt elektroniczy:laptopy,tablety,telefony itp Wszystkie przedmioty znacznie poniżej ceny rynkowej!!! Zarejestruj się i licytuj! Naprawdę polecam. Link do serwisu: h ttp://tanieaukcje.com/p/f8ac9f69944411e491220025907bb422

Spróbuj złożyć CV na stacji BP tam też zaczynasz od wbc czyli od kanapek, zapiekanek i ciastek. Szukają zawsze pracownika i to by było nie możliwe by Cię nie przyjęli, umowa o prace np 1/2, 3/4 lub cały etap i dostosują Ci się zawsze do Twojego grafika ;). Ja złożyłam i na drugi dzień z rana zadzwonili aż byłam w szoku po rozmowie rekrutacyjnej zadzwonili na 2 dzień, że mam przyjść w taki i taki dzień do pracy na szkolenie i oczywiście dostajesz lekarza z firmy medicower i masz dostęp do lekarzy na badania... Polecam ja np mam teraz 2 dni wolnego w grafiku ;)

Może jeszcze być tak, że szukali studentów, bo mają wtedy zniżki i mogą dać umowę śmieciową. Nie wiem jaki Ty masz status, czy jeszcze sie uczysz, ale to mogło być przyczyną.

Często odrzucają CV, nawet go nie czytając. Pewnie dostają wiele i zwracają uwagę tylko na te, które czymś się wyróżniają.

Gość gość
jeżeli to była popularna sieć kawiarni to pewnie mnóstwo osób wysyła tam cv, trzeba się czymś wyróżnić :) można skorzystać z generatora cv, np. szybkiecv.pl ja korzystalam z niego jak staralam sie oprace w kawiarni i oddzwonili :)

Gość gość
Tak sie dzieje bo jest za duze bezrobocie w Polsce;-(

Gość gość
Ten bardzo inteligentny wyglad troszke mnie martwi ;) gdybym to ja zatrudnial wolalbym zebys wygladala slodko a nie inteligentnie ;) ciesz sie oni do pracy zazwyczaj werbuja tam poddanych niewolnikow ktorzy beda sie sluchac i nie uciekna jezeli cie nie przyjeli to traktuj to bardziej jak komplement

Gość gość
Samo wyslanie CV nie gwarantuje pracy.

Gość Sunsina
Co mnie trochę śmieszy wiele osób myśli, że jak napisze nawet dobre CV to już wszystko, tylko, że w tym CV trzeba jeszcze wpisać takie rzeczy, które będziecie potrafili potem obronić. Takie niestety są realia. Sama od 2 lat dość regularnie uczestniczę w szkoleniach byłam na 2 otwartych w inprogress i podejście i sposób prowadzenia tak mnie zaciekawiło, że zdecydowałam się zapisać na jedno płatne, ale po wpisaniu tego typu szkoleń do CV ilość rozmów na jakie zostaje zapraszana wzrosła. Więc może to jest jakiś kierunek żeby się wyróżnić?