Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złoty srodek na potliwość

Polecane posty

Gość gość

Strasznie się pocę na dłoniach, stopach i pachach. Czy znacie jakiś skuteczny środek na wszystkie wymienione części. Wiem, że antyperspiranty działają głównie na pachy, a ja szukam czegoś skutecznego również na stopy i dłonie.

Gość gość
ja używałam Antidral, u mnie właśnie pod pachy, bo to też był dramat, więc mogę polecić, na początku może (ale nie musi) swędzieć czy szczypać i wzmagać potliwość, ale to przejściowe, już po 2 tyg widziałam poprawę i nie używam go od 2 lat, bo nie muszę po prostu, pocę się w normie, jak normalny człowiek i serio muszę się nieźle nalatać tak w ciągu dnia, żeby była jakaś plama potu :) Jest jeszcze Etiaxil, osobiście nie używałam, ale podobno również bardzo dobry produkt, dużo mocniejszy ponoć od Antidrala i też wiele osób sobie chwali, ale na początek spróbuj właśnie Antridrala, bo nie wiadomo jak skóra może zareagować na Etiaxila.

Ja również używałem swego czasu Antidral i byłam zadowolony ... w sumie nigdy nie miałam problemów z nadmiernym poceniem się ale czasami w pracy po całym dniu czułam się dość niekomfortowo ale ten środek bardzo mi pomógł Zapraszam na mojego bloga: https://aranzacjeziemowita.wordpress.com/ tam dużo porad na temat aranżacji wnętrz, które może też doprowadzą was do nadmiernych potów z zachwytu:-) Chciałabym bardzo... :-) Jeśli chcesz dobrej porady, zajrzyj, zapraszam:-)

ale pocisz się tylko w nocy, czy przez całą dobę itp. wszystkie środki na nadmierne pocenie to tylko maskowanie problemu.

Gość Aleksan2132
Medispirant

Gość gość
U mnie problem jest z pachami, probowalam juz Antidral, Etiaxil niestety zaden nie spisal sie na dluzsza mete... Tabletki Perspi Block tez nic nie daly. Na allegro znalazlam EVERDRY, nie bylo tanie ale na poczatku bylam zadowolona, niestety tylko na poczatku.. :( juz nie wiem czego uzyc

Gość gość
polecam etiaxil

Gość gość
Mi nic nie pomaga. Miałam spróbować elektrycznego antyperspirantu ale zaszłam w ciążę i muszę odczekać.

Gość gość
u mnie Antidral się sprawdza pod pachami i na stopach z dlonmi nie mam problemu

Gość gość
u mnie Antidral się sprawdza pod pachami i na stopach z dlonmi nie mam problemu

Ja używam Ziaja bloker tani jakieś 7zł ,a naprawdę skuteczny. Dla mnie ,aż czasem był za mocny i podrażniał skórę. Ale wgl się nie pociłam! I używa się go na noc, ale nie wolno po depilacji/goleniu, bynajmniej nie polecam.

Ja używam Ziaja bloker tani jakieś 7zł ,a naprawdę skuteczny. Dla mnie ,aż czasem był za mocny i podrażniał skórę. Ale wgl się nie pociłam! I używa się go na noc, ale nie wolno po depilacji/goleniu, bynajmniej nie polecam :O

Gość Bajka1612
Witam. Ja pocę się głównie na plecach. Kiedyś piłam szałwię, bo podobno działa. Niby 2 tyg. się pije, później 1 tydzień przerwy. Nie starczyło mi cierpliwościi nie zauważyłam efektu:( pozdrawiam

Gość gość
ziaja bloker

Gość gość
u mnie zadziałał ETIAXIL

Gość gość
BOTOX

Gość gość
BOTOOX

Gość lalanananana
Antidral i etiaxil

Gość gość
Magnez z potasem lub proszek zasadowy do kupienia w aptece. Polecam.

Gość gość
Warto stosovac jonoforeza electroantiperspirant. Skutkuje

jedyny skuteczny środek to wycięcie gruczołów potowych

Najlepszym wyjściem byłoby wycięcie gruczołów potowych

Gość gość
u mnie nic nie pomagało. Wszystkie te wynalazki które wiele obiecują, ale nie działają. Po nich smierdziałam troche inaczej. Raz byłam na botoxie, na pachy. Nie życzę nikomu serii zastrzyków z trucizną kiełbasianą. Bolało i pomogło zaledwie na dwa miesiące. na dłonie i stopy nie zdecydowałam się nigdy bo nie wyobrażam sobie tego bólu. Pomógł mi dopiero Electro Antiperspirant Electro Antiperspirant zatrzymał pocenie Electro Antiperspirant nie zawiera chemii Electro Antiperspirant nie boli Electro Antiperspiran zatrzymuje u mnie pocenie na dwa miesiące i za nic już nie płace...... Raz kupiła Electro ANtiperspirant i nie wymienie go za nic na swiecie.

Gość gość
Nie wycięcie gruczołów :) Wystarczy trwale je zablokować, daje to ogromną poprawę, mnie pomógł tylko zabieg miradry, który robiłam właśnie w Elite w Warszawie. Wcześniej żadne antyperspirant czy blokery w ogóle nie pomagały. Bardzo tu było uciążliwe i kłopotliwe, bo na prawdę pociłam się strasznie.

Gość gość
U mnie zdecydowanie najlepiej sprawdził się Etiaxil Strong, nawet lepiej niż zabiegi botoxem!